I härlig miljö vid Mälarens strand ligger Krägga herrgård som serverar klassiskt julbord med nytänk. I köket jobbar ett inarbetat team under ledning av köksmästare Martin Andreasson.
Pensla fisken med kräftfonden och strö på dill och hackade kräftstjärtar samt lite malen svartpeppar.
Rulla ihop fisken med hjälp av plasten och tvinna ihop den till en rulle.
Baka av i ugnen på 40º i ca 2 timmar. Låt svalna i kyl över natten.
Skiva upp gösen i ca 1 cm tjocka skivor innan servering.
Toppa med lite kräftstjärtar och dill.
Vi rekommenderar
Inspiration
Traditionellt julbord på Krägga
I härlig miljö vid Mälarens strand ligger Krägga herrgård som serverar klassiskt julbord med nytänk. I köket jobbar ett inarbetat team under ledning av köksmästare Martin Andreasson.
Du har artiklar i kundvagnen. Byte av datum innebär att hela ordern får ett nytt leveransdatum.
Det kan även innebära att de artiklar du har i kundvagn får ett nytt pris pga eventuella kampanjer.
Din kundvagn är redan godkänd. För att se order gå till Mina beställningar under Mina sidor.
Det finns artiklar i din kundvagn, vill du gå till den?
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.