Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
Fotbollsfrossa
Recept skrivet av
Orkla
Duka upp goda tapas och andra läckra smårätter och kombinera med en kall öl till paketpris. En riktig vinnare!
Ingredienser
Krögarklass® Köttbullar med puré & crunch på rotselleri
15 Krögarklass® Köttbullar Duo 11g & 13g
1 rotselleri
½ dl olivolja
salt & svartpeppar
rågbröd
Anamma® Pulled Vego på surdegsbröd med morot x 2 & majonnäs
1 kg Anamma® Pulled Vego
300 g morot
½ dl olivolja
1 dl majonnäs
salt & svartpeppar
surdegsbröd
Vegetarisk mini hot dog med vitlökscrème & rostad palsternacka
4 korvbröd
10 Anamma® Vegoprins
1 dl Bähncke Vitlöksdressing
3 späda palsternackor
Salt och peppar
Syrlig selleri med Anamma® Eko Falafel & örter
10 Anamma® Eko Falafel
1 rotselleri
1 citron
valfri ört
½ dl olivolja
salt & svartpeppar
Hållö® Handskalade Räkor på potatis med crème fraiche & syrad grädde
5 kokta potatisar (av mindre modell)
100 g Hållö® Handskalade Räkor - MSC
1 dl crème fraiche
50 g syltad rödlök
Krögarklass® Wallenbergare på råg med sellericrème & Grebbestads® Ansjovis
3 Krögarklass® Wallenbergare
rågbröd
3 dl sellericrème (se recept ovan)
10 Grebbestads® Ansjovisfilé Original
Tillagning
Krögarklass® Köttbullar med puré & crunch på rotselleri
Stek köttbullarna i olivolja
Skala sellerin (Tärna hälften fint. Stek krispigt i olivolja)
Koka andra hälften mjuk i olivolja på svag värme under lock. Mixa slät och krydda efter önskemål.
Skär brödet i önskad form.
Lägg upp.
Anamma® Pulled Vego på surdegsbröd med morot x 2 & majonnäs
Tvätta och skala morötterna
Koka morötterna mjuka i olivolja på svag värme under lock. Mixa slät och krydda efter önskemål.
Fritera skalen.
Skär brödet i önskad form, lägg på övriga ingredienser och servera.
Vegetarisk mini hot dog med vitlökscrème & rostad palsternacka
Tvätta, dela och rosta palsternackorna mjuka i ugn med salt & peppar
Montera och servera.
Syrlig selleri med Anamma® Eko Falafel & örter
Tvätta och skala rotsellerin
Skär ut puckar av sellerin, koka mjuka i saften av en citron, lite vatten och olja. Spara alla rester.
Koka puré av resterna och fritera skalen.
Värm falafel, krydda av och servera allt tillsammans.
Hållö® Handskalade Räkor på potatis med crème fraiche & syrad grädde
Dela potatisen.
Lägg upp allt och servera.
Krögarklass® Wallenbergare på råg med sellericrème & Grebbestads® Ansjovis
Skär brödet i önskad form.
Värm Wallenbergarna och skiva upp.
Lägg upp allt och servera.
Inlagd Hel Rödbeta med Krögarklass® med gratinerad getost & sallad på Fyra Skånska Gryn med Krögarklass®
Halvera rödbetorna
Hacka löken
Riv skalet och pressa saften ur citronen
Blanda fyra skånska gryn, lök och citron
Lägg upp getosten på rödbetan och bränn av
Toppa med salladen på fyra skånska gryn
Krögarklass® Köttbullar
208884, ABBA, Sverige
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
338426, UWO
{{jmfprisString}}/styck
{{jmfPrisDeladString}}/styck
645432, KUNGSÖRNEN, Sverige
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
548743, COFA
{{jmfprisString}}/styck
{{jmfPrisDeladString}}/styck
391458, HÅLLÖ, Grönland
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
586859, Sverige
{{jmfprisString}}
{{jmfPrisDeladString}}
532481, KUNGSÖRNEN, Sverige
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg