På Ystad Saltsjöbad förbereder Daniel Müllern barbecue för hotellets gäster. Aptitretande kryddrökt laxöring, grillad purjolök, kycklingspett med indiska smaker, shortribs Asian style med kimchi, grillad brieost och annat spännande.
Koka ihop citronsaft, skal, socker, skånsk senap och rapsolja till en glaze.
Grilla kotletterna på kolgrill. Pensla köttet med glazen under tiden. Köttet är klart vid en innertemperatur på 63°.
Grillad grön sparris
Vänd upp sparrisen med oljan.
Grilla snabbt på kolgrill.
Salta och peppra.
Dragonmajonnäs
Mixa spenat, dragon, vitlök, salt och rapsolja till en grön olja i kannmixer.
Sila och kyl.
Slå en tät majonnäs på äggulor, senap och dragonoljan.
Smaka av med salt och peppar.
Servera gärna med halverad grillad citron.
Vi rekommenderar
Inspiration
Grillat med Daniel Müllern
På Ystad Saltsjöbad förbereder Daniel Müllern barbecue för hotellets gäster. Aptitretande kryddrökt laxöring, grillad purjolök, kycklingspett med indiska smaker, shortribs Asian style med kimchi, grillad brieost och annat spännande.
Du har artiklar i kundvagnen. Byte av datum innebär att hela ordern får ett nytt leveransdatum.
Det kan även innebära att de artiklar du har i kundvagn får ett nytt pris pga eventuella kampanjer.
Din kundvagn är redan godkänd. För att se order gå till Mina beställningar under Mina sidor.
Det finns artiklar i din kundvagn, vill du gå till den?
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.