Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Lemon BBQ med grön sparris

Recept skrivet av
Daniel Müllern
Gris från Dingley Dell "Lemon BBQ" med grön sparris och dragonmajonnäs.

Ingredienser

Citron- och senapsglaserad kotlett

  • 10 kotletter med ben från Dingley Dell
  • 4 msk muscovadosocker
  • 2 citroner, rivet skal och saft
  • 3 msk skånsk senap
  • 2 msk rapsolja
  • 2 msk flingsalt

Grillad grön sparris

  • 1 kg grön sparris, skalad
  • 2 msk rapsolja
  • salt
  • peppar

Dragonmajonnäs:

  • 2 dl rapsolja
  • 1 dl färsk dragon
  • 1 dl spenat
  • ½ vitlöksklyfta
  • 1 tsk salt
  • 2 äggulor
  • ½ msk dijonsenap
  • salt
  • svartpeppar från kvarnen
Inspiration

Grillat med Daniel Müllern

På Ystad Saltsjöbad förbereder Daniel Müllern barbecue för hotellets gäster. Aptitretande kryddrökt laxöring, grillad purjolök, kycklingspett med indiska smaker, shortribs Asian style med kimchi, grillad brieost och annat spännande.

Vintips till maten

La Madone Fleurie La Reine de l'A 75cl
783118, MARTIN&SERVERA, Frankrike
{{jmfPrisPerEnhetString}} {{jmfPrisPerEnhetDeladString}}
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}

Tillagning

Citron- och senapsglaserad kotlett

  1. Koka ihop citronsaft, skal, socker, skånsk senap och rapsolja till en glaze.
  2. Grilla kotletterna på kolgrill. Pensla köttet med glazen under tiden. Köttet är klart vid en innertemperatur på 63°.

Grillad grön sparris

  1. Vänd upp sparrisen med oljan.
  2. Grilla snabbt på kolgrill.
  3. Salta och peppra.

Dragonmajonnäs

  1. Mixa spenat, dragon, vitlök, salt och rapsolja till en grön olja i kannmixer.
  2. Sila och kyl.
  3. Slå en tät majonnäs på äggulor, senap och dragonoljan.
  4. Smaka av med salt och peppar.
  5. Servera gärna med halverad grillad citron.

Inspiration

Grillat med Daniel Müllern

På Ystad Saltsjöbad förbereder Daniel Müllern barbecue för hotellets gäster. Aptitretande kryddrökt laxöring, grillad purjolök, kycklingspett med indiska smaker, shortribs Asian style med kimchi, grillad brieost och annat spännande.

Vintips till maten

La Madone Fleurie La Reine de l'A 75cl
783118, MARTIN&SERVERA, Frankrike
{{jmfPrisPerEnhetString}} {{jmfPrisPerEnhetDeladString}}
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}

Förslag på kotlett till receptet

Fläskkotlettracks 280g/5kg
399220, DINGLEY DELL, Storbritannien
{{jmfprisString}}/kilogram (kg) {{jmfPrisDeladString}}/kilogram (kg)
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.