En frisk och len dessert med uppskattade smaker från Fanny Udde. Perfekt att förbereda och ställa i kylen. Enkel att servera i kopp eller glas.
Ingredienser
Receptet ger: 15 st eller 30 st mindre i bufféstorlek
400 g färska eller frysta upptinade lingon
0,5 dl citronjuice
4 st gelatinblad
1 l vispgrädde
1 dl strösocker
1 msk vaniljsocker alt. 1 tsk vaniljpulver/1 st vaniljstång
Vi rekommenderar
Inspiration
Julbordet på Fanny Udde
För andra året i rad dukas julbordet upp på det stora marmorbordet i sekelskiftesmatsalen på restaurang Fanny Udde. Många olika sorters sill och de vintriga salladerna är Karin Sundqvist, grundare och ägare, extra förtjust i.
Värm lingon snabbt med citronjuicen och passera genom en sil.
Koka upp grädden tillsammans med strösocker och vanilj.
Rör ner gelatinet och lingonen.
Häll upp i formar av valfri storlek och kyl ner tills de stelnat.
Vi rekommenderar
Inspiration
Julbordet på Fanny Udde
För andra året i rad dukas julbordet upp på det stora marmorbordet i sekelskiftesmatsalen på restaurang Fanny Udde. Många olika sorters sill och de vintriga salladerna är Karin Sundqvist, grundare och ägare, extra förtjust i.
Glögg och pepparkakor med ädelost i all ära, men det räcker med en gång till första advent, enligt Karin Sundqvist. Lika enkelt och snabbt att sno ihop är detta.
Du har artiklar i kundvagnen. Byte av datum innebär att hela ordern får ett nytt leveransdatum.
Det kan även innebära att de artiklar du har i kundvagn får ett nytt pris pga eventuella kampanjer.
Din kundvagn är redan godkänd. För att se order gå till Mina beställningar under Mina sidor.
Det finns artiklar i din kundvagn, vill du gå till den?
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.