Ljummen sylta på gotlandslamm brässerad i IPA från Borstahusen. Serveras med syltad rödkål, maltcrumble och libbsticka.
Ingredienser
100 g confiterat plockat lammlägg
1 dl lammfond
1 dl IPA från Borstahusen
8-10 g agar agar
200 g rödkål inlagd i 1-2-3 lag
Maltcrumble
10 g maltmjöl
50 g mjöl
100 g osaltat smör
salt
peppar
socker
Servering
10 st fina kvistar libbsticka
Vi rekommenderar
Inspiration
Konst och husmanskonst i Borstahusen
Restaurang Pumphuset ligger alldeles invid den lilla fiskehamnen i Borstahusen strax norr om Landskrona. Här huserar Fredrik Christiansson, köksmästaren som hyllar de rena smakerna och har enkelhet som sin ledstjärna.
Rör ihop ingredienser till crumble och baka i ugn, 200°.
Lägg upp sylta på en bädd av rödkål.
Toppa med crumble och garnera med libbsticka.
Strö gärna över lite flingsalt.
Vi rekommenderar
Inspiration
Konst och husmanskonst i Borstahusen
Restaurang Pumphuset ligger alldeles invid den lilla fiskehamnen i Borstahusen strax norr om Landskrona. Här huserar Fredrik Christiansson, köksmästaren som hyllar de rena smakerna och har enkelhet som sin ledstjärna.
Du har artiklar i kundvagnen. Byte av datum innebär att hela ordern får ett nytt leveransdatum.
Det kan även innebära att de artiklar du har i kundvagn får ett nytt pris pga eventuella kampanjer.
Din kundvagn är redan godkänd. För att se order gå till Mina beställningar under Mina sidor.
Det finns artiklar i din kundvagn, vill du gå till den?
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.