Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Nasi goreng med svamp

Recept skrivet av
Continental Foods
En vegetarisk Nasi goreng med fräscha toner.

Ingredienser

Lagom åt: 10 personer
  • 5 dl jasminris
  • 4 msk Bong Asian fond – Green and fresh
  • 1 kg svamp, t ex champinjon, ostronskivling och shiitake
  • 3 msk olja
  • 2 st lök, gul
  • 800 g salladskål
  • 6 st salladslök
  • 400 g bladspenat
  • 2 msk Bong Asian fond – Green and fresh
  • 2 msk Bong schalottenlöksfond
  • 5 msk japansk soja, Mrs. cheng´s
  • 5 msk sweet chilisås
  • 1 dl koriander eller bredbladig persilja
  • 10 st ägg, stekta

Tillagning

  1. Koka riset enligt anvisning, men addera fond i kokvattnet.
  2. Ansa och dela svampen. Stek svampen i några minuter i olja på hög värme i en stor wokpanna.
  3. Skala och hacka löken samt strimla salladskålen och salladslöken.
  4. Skölj och låt spenatbladen rinna av.
  5. Stek spenat tillsammans med svampen i några minuter.
  6. Tillsätt ris, fond, soja, chilisås och spenat.
  7. Låt allt bli varmt och servera rykande varmt med ett stekt ägg och plockade örter.

Från receptet

159053, BONG, Belgien
{{jmfprisString}}/l {{jmfPrisDeladString}}/l
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}
487264, MRS CHENGS
{{jmfprisString}}/l {{jmfPrisDeladString}}/l
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.