Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Njurtapp

Recept skrivet av
Ove Feeser
Njurtapp påminner om vilt eller inälvsmat. Det är en fantastisk mör köttdetalj som passar utmärkt att grilla.

Ingredienser

  • njurtapp
  • citroner
Inspiration

En mästare på kött med passion för bra råvaror

På Frölunda lilla saluhall sysslar man med gammalt genuint hantverk. Här mörar och styckar man större delen av allt kött själva för att nå bästa kvalitet. Personalen bjuder på kunskap och inspiration som får kunderna att våga prova nya köttdetaljer.

Tillagning

  1. Tillaga köttet på hög värme i 3-5 minuter på varje sida.
  2. Låt sedan köttet vila 8-10 min.
  3. Servera med grillad citron.

Ove Feeser har ett gediget kunnande om kött och styckning. I den egna butiken Frölunda Lilla Saluhall jobbar han med genuint mathantverk. Här mörar och styckar man större delen av allt kött på egen hand för att nå bästa kvalitet. Nu delar Ove Feeser med sig av sina bästa recept för sommarens grillkvällar.
Inspiration

En mästare på kött med passion för bra råvaror

På Frölunda lilla saluhall sysslar man med gammalt genuint hantverk. Här mörar och styckar man större delen av allt kött själva för att nå bästa kvalitet. Personalen bjuder på kunskap och inspiration som får kunderna att våga prova nya köttdetaljer.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.