Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Nybakad Vegoschnitzel med ljummen potatissallad och örtkräm

Recept skrivet av
Orkla FoodSolutions
Servera som huvudrätt på menyn och sätt kött som ett alternativ för de gäster som hellre önskar det.

Ingredienser

Lagom åt: 10 portioner

  • 20 st Anamma® Vegoschnitzel

Ljummen potatissallad
  • 1,8 kg potatis, tvättad
  • 200 g rödlök
  • 300 g spenat, hel frusen
  • 150 g matolja
  • 100 g rödvinsvinäger
  • 10 g citronskal, finstrimlat
  • 20 g persilja, hackad
  • 5 g salt
  • 2 g svartpeppar

Örtcréme
  • 300 g majonnäs
  • 150 g gräddfil
  • 20 g gräslök, fint skuren
  • 20 g persilja, hackad
  • 20 g dill, fint skuren
  • 2 g Tabasco
  • 2 g salt
  • 2 g svartpeppar

Tillagning

  1. Tillaga Vegoschnitzel enligt anvisningarna på förpackningen.
  2. Kvarta eller dela potatisen till lika stora bitar.
  3. Koka eller ånga potatisen tills den är mjuk.
  4. Tina spenat samt skiva rödlök tunt och blanda med övriga ingredienser.
  5. Vänd ner den kokta varma potatisen och smaka av med salt vid behov.
  6. Blanda ihop alla ingredienser till örtcrémen, låt stå tills det är dags att servera.

Se också

Recept

Cordon Bleu med rostad potatis

En klassisk schnitzelrätt som du enkelt serverar som helt vegansk med Frankful Ch**se dip.
Recept

Rökig currygryta med jasminris

Vegetarisk gryta med smak av asien, använd överblivna grönsaker från salladsbuffén så blir det enkelt en svinnrätt.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.