Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Blanda med det du gillar! Det här receptet innehåller massor av färska grönsaker och såser. Du kan göra det mer nyttigt eller onyttigt beroende på humör. Dela gärna din upplevelse på #greenproteinshift.

Ingredienser

Lagom åt: 10 personer

Ugnsrostade grönsaker

  • 5 sötpotatis
  • 2,5 aubergine
  • 2,5 röd paprika
  • 2,5 gul paprika
  • 2,5 orange paprika
  • 3,5 msk olja
  • 5 msk honung
  • 5 tsk citronsaft
  • salt
  • 5 tsk sambal oelek
  • 2,5 dl hackad mynta
  • 2,5 dl hackad bladpersilja
  • babyspenat
  • 1,5 msk olja

Oumph!

  • 750g Oumph! Jerk
  • 1,5 dl honung
  • 5 tsk sambal oelek
  • 2,5 vitlöksklyftor
  • 5 msk paprikapulver
  • 5 tsk mörk soja

Till servering

  • korvbröd
  • vitlöksdressing
  • rostad lök

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 200°. Skär den skalade sötpotatisen, auberginen och paprikan i stora bitar, 3-4 cm.
  2. Blanda med olja, honung, citronsaft och salt efter smak. Rosta i ugnen tills sötpotatisen har fått ordentligt med färg.
  3. Ta ut plåten och låt svalna något, blanda sedan med sambal oelek, mynta och persilja.
  4. Blanda i babyspenat tillsammans med olja.
  5. Stek Oumph! Jerk i några minuter och häll sedan i honung, sambal oelek, vitlöken, paprikapulvret och sojan.
  6. Servera i schysta korvbröd. Toppa med vitlöksdressing och rostad lök om du känner för det. Annars bara ät!

Utvalda produkter från receptet

Oumph! Jerk vegetariska strimlor 2kg
367193, OUMPH!, Sverige
{{jmfprisString}}/kilogram (kg) {{jmfPrisDeladString}}/kilogram (kg)
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.