Prova på den indiska matlagningskonsten med receptet på Palak paneer. Den krämiga spenat- och tomatsåsen med exotiska kryddor passar fint ihop med den silkeslena paneerosten, som får dina gäster att komma tillbaka. Enkelt och njutbart!
Ingredienser
Lagom åt: 10 portioner
600 g Paneer block
300 g Hackad beredd lök
1 l Krossade tomater
3 msk Riven ingefära
3 msk Pressad vitlök
0,5 dl Tomatpuré
1 l Kokosgrädde
1 msk Pressad chili
200 g Färsk spenat
2-3 msk Garam masala
2-3 msk Honung
Tillbehör
Basmatiris
Naanbröd
Tillagning
Fräs lök, vitlök, ingefära och tomatpuré med garam masala.
Tillsätt krossad tomat, kokosgrädde, honung och pressad chili. Låt såsen puttra i 15-20 minuter.
Du har artiklar i kundvagnen. Byte av datum innebär att hela ordern får ett nytt leveransdatum.
Det kan även innebära att de artiklar du har i kundvagn får ett nytt pris pga eventuella kampanjer.
Din kundvagn är redan godkänd. För att se order gå till Mina beställningar under Mina sidor.
Det finns artiklar i din kundvagn, vill du gå till den?
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.