Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Pannoumi- och grönsakspasta

Recept skrivet av
Skånemejerier
En enkel och supergod variant på Bolognese.

Ingredienser

Lagom åt: 10 personer
 
100 g fintärnad morot
100 g fintärnad palsternacka
100 g fintärnad rotselleri
100 g finhackad lök
25 g finhackad vitlök
150 ml rapsolja
400 g Pannoumi, Ostfärs
75 g ruccola
750 g torkad spaghetti (225 g kokt pasta/portion)
500 ml tomatsås
salt och peppar

Tillagning

  1. Koka spagettin enligt förpackningsinstruktionerna, spara 3 dl kokvatten. 
  2. Hetta upp oljan i en gryta, stek rotfrukterna tillsammans med lök och vitlök tills de är mjuka.
  3. Rör i Pannoumi och stek ytterligare 30 sekunder på hög värme. 
  4. Tillsätt pasta och ruccola och rör runt. 
  5. Avsluta med tomatsås och pastavatten. 
  6. Låt det koka upp och smaka av med salt och peppar.

Fler recept med Pannoumi och Gran Gusto

Recept

Tomatsoppa med Pannoumikrutonger

Färgsprakande och mustigt mättande.
Recept

Pannoumibullar

Mumsiga vegobullar med klassiska tillbehör.
Recept

Salamimacka med Gran Gusto

Snabbfixad smårätt med mycket smak.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.