Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Pinnglass med jordgubb och banan

Recept skrivet av
Ibtihaj Alarini
Receptet är framtaget till Förskolekokboken och är skapat för 10 barnportioner.

Ingredienser

Lagom åt: 10 barnportioner
  • 500 g jortgubbar
  • 5 dl yoghurt
  • 5 st bananer
  • 200 g kokosflingor
  • 10 st glasspinnar

Tillagning

  1. Mixa jordgubbar och yoghurt.
  2. Skala bananerna och tryck fast en glasspinne i varje bananhalva.
  3. Doppa i yoghurtmixen och strö över kokos.
  4. Ställ i frysen i minst två timmar före servering.

Mer om Förskolekokboken

Inspiration

Förskolekokboken: Framtidens mat - för framtidens människor

Hur det kommer sig att barnen äter två portioner av något på förskolan som de aldrig skulle smaka på hemma? Vi vill påstå att hemligheten finns i förskoleköken, där kunskap och engagemang blandas med genuin upptäckarlust och kreativitet.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.