Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Pizza rosso med dubbel ost

Recept skrivet av
Skånemejerier
Tomatsås och ljuvlig Mozzarella Julienne som bas. Rostad grönkål och flakes av Gran Gusto som topping. Mycket mer än så behövs inte för att få ihop en riktig sommarhit!

Ingredienser

Lagom åt: 10 portioner

  • 10 st färdiga pizzabottnar (enportions)
  • 30 ml olivolja
  • 1 liter pizzasås/tomatsås
  • 600 g Galbani Mozzarella Julienne 
  • 100 g rostad grönkål
  • 25 g basilikablad
  • 150 g Galbani GranGusto flakes 

Tillagning

  1. Fördela tomatsåsen på bottnarna. 
  2. Pensla kanterna med olivolja. 
  3. Strö på Mozzarella Julienne och grädda pizzorna. Om du använder varmluftsugn så kör 2,5–3 minuter på pizzasten/stekbleck i 275°. 
  4. Toppa sedan pizzorna med kål, basilika och GranGusto.
 

Inspireras även av | Från receptet

Recept

Pannoumisallad med sesamdressing

En färgsprakande supersallad fylld av smaker. Den perfekta sommarlunchen! 
 
Recept

Grillad Pannoumiburgare med syrad lök

Snyggt grillade skivor av vår svenska grillost tillsammans med krispig rödlök och en spicy dressing. Lika enkelt att göra som portionsburgare eller sliders.
Recept

Cocktail fritters

Frasigt krispiga på utsidan, mumsigt mjuka på insidan. Servera som tilltugg i baren eller plockmat på buffén.
Inspiration

Enkel sommarmat med Pannoumi och Galbani

Varmare dagar och ljummare kvällar. Restauranggäster som är på hemester eller tillfälligt besök. Bra mat att servera på sommaren är fräscha och färgglada rätter som också ger en bra magkänsla. En smakrik sallad eller grillmacka på väg till stranden kanske, eller en sommarlätt Pannoumi-burgare att servera framåt småtimmarna? Här bjuder Skånemejerier på smakfulla sommarrecept.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.