Tomatsås och ljuvlig Mozzarella Julienne som bas. Rostad grönkål och flakes av Gran Gusto som topping. Mycket mer än så behövs inte för att få ihop en riktig sommarhit!
Ingredienser
Lagom åt: 10 portioner
10 st färdiga pizzabottnar (enportions)
30 ml olivolja
1 liter pizzasås/tomatsås
600 g Galbani Mozzarella Julienne
100 g rostad grönkål
25 g basilikablad
150 g Galbani GranGusto flakes
Tillagning
Fördela tomatsåsen på bottnarna.
Pensla kanterna med olivolja.
Strö på Mozzarella Julienne och grädda pizzorna. Om du använder varmluftsugn så kör 2,5–3 minuter på pizzasten/stekbleck i 275°.
Toppa sedan pizzorna med kål, basilika och GranGusto.
Inspireras även av | Från receptet
Vi rekommenderar
Recept
Pannoumisallad med sesamdressing
En färgsprakande supersallad fylld av smaker. Den perfekta sommarlunchen!
Snyggt grillade skivor av vår svenska grillost tillsammans med krispig rödlök och en spicy dressing. Lika enkelt att göra som portionsburgare eller sliders.
Varmare dagar och ljummare kvällar. Restauranggäster som är på hemester eller tillfälligt besök. Bra mat att servera på sommaren är fräscha och färgglada rätter som också ger en bra magkänsla. En smakrik sallad eller grillmacka på väg till stranden kanske, eller en sommarlätt Pannoumi-burgare att servera framåt småtimmarna? Här bjuder Skånemejerier på smakfulla sommarrecept.
Du har artiklar i kundvagnen. Byte av datum innebär att hela ordern får ett nytt leveransdatum.
Det kan även innebära att de artiklar du har i kundvagn får ett nytt pris pga eventuella kampanjer.
Din kundvagn är redan godkänd. För att se order gå till Mina beställningar under Mina sidor.
Det finns artiklar i din kundvagn, vill du gå till den?
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.