För andra året i rad dukas julbordet upp på det stora marmorbordet i sekelskiftesmatsalen på restaurang Fanny Udde. Många olika sorters sill och de vintriga salladerna är Karin Sundqvist, grundare och ägare, extra förtjust i.
Skala och skär pumpan i lagom bitar, lägg på en plåt och ringla olivolja. Ugnsbaka på 200° tills den blivit mjuk, ca 15 min.
Skär svartkål och grönkål i bitar.
Kärna ur granatäpplet och spara saften och kärnorna.
Blanda en vinegrett på limejuice, olivolja och granatäppelsaften, smaka av med salt och marinera kålen i dressingen.
Ta ut pumpan och låt svalna.
Lägg upp den marinerade kålen, pumpa och granatäppelkärnor på ett vackert fat, strö över lite flingsalt.
Vi rekommenderar
Inspiration
Julbordet på Fanny Udde
För andra året i rad dukas julbordet upp på det stora marmorbordet i sekelskiftesmatsalen på restaurang Fanny Udde. Många olika sorters sill och de vintriga salladerna är Karin Sundqvist, grundare och ägare, extra förtjust i.
Glögg och pepparkakor med ädelost i all ära, men det räcker med en gång till första advent, enligt Karin Sundqvist. Lika enkelt och snabbt att sno ihop är detta.
Du har artiklar i kundvagnen. Byte av datum innebär att hela ordern får ett nytt leveransdatum.
Det kan även innebära att de artiklar du har i kundvagn får ett nytt pris pga eventuella kampanjer.
Din kundvagn är redan godkänd. För att se order gå till Mina beställningar under Mina sidor.
Det finns artiklar i din kundvagn, vill du gå till den?
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.