Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

recept-test-03-09 cache-test1

Recept skrivet av
Arla
Citron posset, eller lemon posset, är en omtyckt dessert som är lättlagad och perfekt att förbereda. Toppa den syrliga desserten med till exempel söt blåbärskompott och spröda minimaränger. En dessert som passar året om och blir en uppskattad avslutning på lunchen. (cache1)(cache2)

Ingredienser

Lagom åt: 10 personer
  • 400 g Arla Ko® Vispgrädde
  • 100 g strösocker
  • 0,5 st vaniljstång, urskrapade frön
  • 60 g pressad citronsaft
  • finrivet citronskal, efter smak
  • cache8

Tillagning

  1. Koka upp grädde, socker och vaniljfrön, låt sjuda i 3 min.
  2. Tillsätt citronsaft och skal och rör om.
  3. Häll upp smeten i portionsglas eller portionsformar och ställ i kyl över natten.
  4. cache-test1
  5. Cache 7

Fler recept cache-test3

Recept

Renlardo med kantareller

Renlardo med kantarellstuvning på surdegsbröd. En förrätt med Norrbotniska smaker till höstens meny.
Inspiration

Läs mer om

Kalix Löjrom är Sveriges första ursprungsmärkta livsmedel. Det är en delikatess som många restauranger och konsumenter uppskattar. Bakom
Recept

Renlardo med kantareller

Renlardo med kantarellstuvning på surdegsbröd. En förrätt med Norrbotniska smaker till höstens meny.

Cheesecake cache 5

heesecakekrämen är lätt att ha förberedd och spritsas i glas. Toppa krämen med t ex blåbärskompott eller stekta nektariner beroende på säsong. Få lite crunch till desserten med t ex rostat havrecrunch eller mimim

Fler recept från

Recept

Ostron med tre olika tillbehör

Salt & Sill har alltid ostron på menyn under säsong och serverar dem gärna med ett glas champagne. Här får du inspiration på goda ostrontillbehör som passar till förrätt.
Recept

Pannacotta

Johanna Hjerpe som är kökschef på Kebnekaise Fjällstation har komponerat receptet på denna ljuvliga pannacotta. Servera med dina favoritbär!

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.