Du har kommit till Blåweb. Här testar vi nya funktioner innan de går live. | E-handeln är stängd lördag 16/12 mellan 14:30-20 på grund av uppdateringar. Tack för din förståelse.
Enligt svensk lagstiftning kan vi inte sälja alkoholhaltiga drycker till personer som ännu inte fyllt 20 år. För att du ska kunna ta del av vårt utbud så måste du verifiera din ålder.
En vilträtt med helbakad rotselleri, friterad jordärtskocka, dragonkräm och rostade höstprimörer.
Ingredienser
Lagom åt: 10 personer
1800 g rensarvsentrecôte
2 kg rotselleri
1 kg jordärtskocka
1 kg gulbetor
2 knippen blastmorötter
3 knippen blastlökar
1 knippen dragon
5 dl rapsolja
2 äggulor
champagnevinäger
Tillagning
Bind upp rensarvsentrecôten och bryn i stekpanna runt om med salt och peppar.
Stek klart i ugn om 150° tills köttet nått en innertemperatur av 50°.
Skär bort skalet av rotsellerin och gnid sedan in rotsellerin i olja, salt och peppar. Baka hel i ugn 200 ° ca 1 tim.
Dela upp rotsellerin i klyftor.
Baka tvättade jordärtskockor i ugn ca 20 minuter. Fritera innan servering.
Rosta betor och morötter i ugn till al dente.
Mixa äggula, champagnevinäger och färsk dragon i en mixer. Montera med rapsolja till fast kräm. Smaka upp med salt och peppar.
Du har artiklar i kundvagnen. Byte av datum innebär att hela ordern får ett nytt leveransdatum.
Det kan även innebära att de artiklar du har i kundvagn får ett nytt pris pga eventuella kampanjer.
Din kundvagn är redan godkänd. För att se order gå till Mina beställningar under Mina sidor.
Det finns artiklar i din kundvagn, vill du gå till den?
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.