Sautera lök och vitlök sakta några minuter i oljan.
Rör i riset och låt det sautera ytterligare en minut tills riset blir blankt. Tillsätt vinet och låt det koka in. Späd succesivt med varm buljong och rör kontinuerligt.
Efter ca 20 minuter så är riskornen genomkokta och spänstiga.
Tillsätt parmesanost.
Smaka av med salt och peppar.
Servering
Lägg varm risotto i djupa tallrikar.
Varva mozzarella, tomat och basilika på toppen, ringla över olja och vinäger, smaksätt med salt och svartpeppar.
Du har artiklar i kundvagnen. Byte av datum innebär att hela ordern får ett nytt leveransdatum.
Det kan även innebära att de artiklar du har i kundvagn får ett nytt pris pga eventuella kampanjer.
Din kundvagn är redan godkänd. För att se order gå till Mina beställningar under Mina sidor.
Det finns artiklar i din kundvagn, vill du gå till den?
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.