Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Rökt renhjärta

Recept skrivet av
Tyrol
På julbuffé på Tyrol kan denna delikatess avnjutas. Rök den annars själv och servera som förrätt eller enligt förslagen nedan!

Ingredienser

Lagom åt: 10 personer

Tidsåtgång: 96 tim

  • 1 renhjärta, alternativt 1 hjorthjärta (sprutsaltat)
  • saltlag och druvsocker

Tillagning

  1. Rimma hjärtat i saltlag och druvsocker i ca 1 dygn.
  2. Hjärtat varmröks i 3 dagar i ca 70°.
  3. Skär upp det i tunna skivor som tilltugg till öl.
  4. Gott även i tunnbröd med färskost och pepparrot.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.