Den här julbordssillen serveras i trevlig burk. Några goda tillbehör är tillslungad potatis, rödlök, gräddfil och gräslök.
Ingredienser
Receptet ger 1 burk
1 burk inlagd sill
2 dl crème fraiche
3 msk stenbitsrom
2 msk senapskorn, röd
1 st rödlök, finskuren
1 knippe gräslök, finskuren
1 ask krasse
1 krm salt
Tillbehör:
Dillslungad potatis
Gräddfil
Gräslök
Rödlök
Tillagning
Sila av lagen från sillen med hjälp av en sil.
Klipp krassen grovt med sax.
Blanda crème fraiche, rödlök, senapskorn och salt i en bunke.
Tillsätt rommen, sillen, gräslöken och krassen försiktigt och förvara i en glasburk i kylen 2–3 dagar innan servering.
Du har artiklar i kundvagnen. Byte av datum innebär att hela ordern får ett nytt leveransdatum.
Det kan även innebära att de artiklar du har i kundvagn får ett nytt pris pga eventuella kampanjer.
Din kundvagn är redan godkänd. För att se order gå till Mina beställningar under Mina sidor.
Det finns artiklar i din kundvagn, vill du gå till den?
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.