Minihamburgare med spännande smak av palsternacka och grönkål som toppas med picklad rödlök och en dressing med sting. Justera mängden wasabi för önskad mängd hetta.
Skala, dela och skiva löken i tunna skivor. Koka upp socker, ättika och vatten i en kastrull. Ta bort kastrullen från värmen och låt svalna.
Lägg ner den skivade rödlöken. Rör om då och då.
Slider
Tillaga palsternacks- och grönkålsbiff enligt anvisning: Konvektionsugn: 225°C, 12-17 min / Kombiugn hetluft: 225°C, 12-17 min / Mikrougn (750W): 120g, 2 min / Fritös: 180°C, 4-5 min.
Blanda wasabi, smetana och majonnäs till en len dressing. Smaka av med wasabi´n och tillsätt vad du känner blir rätt hetta för dig.
Skiva tomat.
Stek/rosta brödet i en panna för att få fin yta och god smak på brödet.
Bre på ett lager dressing på bottenbröden. Lägg på salladsblad, palsternacks- och grönkålsbiff, mer dressing, tomatskivor och picklad rödkål. Fäst toppbröden med grillspett. Servera och njut!
Trendig kimchimajo och frisk koriander är en smakkombination som älskas av många. Dessa färgsprakande sliders blir ett utsökt tillskott till buffébordet.
Grönsaksbiffar med härligt frasig utsida serveras här med en dressing gjord på allas vår favoritost: fetaosten! Med perfekt avvägd sälta, syrlighet och hetta blir dessa sliders ett välkommet tillskott på sommarmenyn.
Du har artiklar i kundvagnen. Byte av datum innebär att hela ordern får ett nytt leveransdatum.
Det kan även innebära att de artiklar du har i kundvagn får ett nytt pris pga eventuella kampanjer.
Din kundvagn är redan godkänd. För att se order gå till Mina beställningar under Mina sidor.
Det finns artiklar i din kundvagn, vill du gå till den?
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.