Börja med att förbereda sojabönorna. I varmluftsugn: Förvärm ugnen till 160°C. Placera grönsakerna på bleck i ugnen och tillaga i ca 5-10 min. Rör i grönsakerna efter halva tiden. Kontrollera att maten är genomvarm (70°C) före servering. Kombiugn med ånga: Häll grönsakerna i perforerade GN1/1 65 mm. Koka på ångläge 100°C, 4-5 minuter.
Stek veganska bitar i lite matfett tills härligt gyllenbruna. Tillsätt teriyakisås och stek lite till.
Stek/rosta brödet i en panna för att få fin yta och god smak på brödet.
Montera dina sliders med nyrostat bröd, teriyakibitar, sojabönor och ärtskott. Toppa med rostade sesamfrön. Servera och njut!
Trendig kimchimajo och frisk koriander är en smakkombination som älskas av många. Dessa färgsprakande sliders blir ett utsökt tillskott till buffébordet.
Palsternacks- och grönkålsbiffar med wasabidressing
Minihamburgare med spännande smak av palsternacka och grönkål som toppas med picklad rödlök och en dressing med sting. Justera mängden wasabi för önskad mängd hetta.
Grönsaksbiffar med härligt frasig utsida serveras här med en dressing gjord på allas vår favoritost: fetaosten! Med perfekt avvägd sälta, syrlighet och hetta blir dessa sliders ett välkommet tillskott på sommarmenyn.
Du har artiklar i kundvagnen. Byte av datum innebär att hela ordern får ett nytt leveransdatum.
Det kan även innebära att de artiklar du har i kundvagn får ett nytt pris pga eventuella kampanjer.
Din kundvagn är redan godkänd. För att se order gå till Mina beställningar under Mina sidor.
Det finns artiklar i din kundvagn, vill du gå till den?
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.