Denna lakto-ovo-vegetariska rätt är ett klimatsmart alternativ för de som vill äta mer hållbar mat. Servera på din meny på lunchrestaurangen eller på matsedeln och var med och gör skillnad!
Slå på tomatkross, honung, balsamico och låt sjuda ca 10-15 min.
Mixa slät.
Pasta
Finhacka broccolin, som sedan hälles i pasta koket strax innan pastan är klar.
Koka pastan al dente, skölj av pastan hastigt. Slå tomatmixen över pastan och blanda försiktigt.
Vid servering toppa med halverade tomater, örtsallad och broccolimedaljong. Droppa över lite olivolja.
TIPS! Vill du lyfta rätten ytterligare kan körsbärstomaterna långbakas i ugn. Halvera tomaterna, ringla över olja, strö över lite socker, salt och svartpeppar. Kör på 100° C varmluft i ca 2 timmar.
Allt fler äter och vill öka sin konsumtion av vegetariskt men många tycker det är svårt. Idag finns det en stark tillväxt i kategorin och 60% anger variation som en viktig drivkraft till att äta vegetariskt. Ett bredare i utbud baserade på olika råvaror med produkter som är enkla att tillaga, gör vegetariskt tillgängligt för fler! Bäst förutsättningar för att servera vegetariskt skapas genom bredd och variation tillsammans med goda och smakrika komponenter.
Du har artiklar i kundvagnen. Byte av datum innebär att hela ordern får ett nytt leveransdatum.
Det kan även innebära att de artiklar du har i kundvagn får ett nytt pris pga eventuella kampanjer.
Din kundvagn är redan godkänd. För att se order gå till Mina beställningar under Mina sidor.
Det finns artiklar i din kundvagn, vill du gå till den?
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.