Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Våffla med salta tillbehör

Recept skrivet av
Orkla
Våffla toppad med en klassisk kombination av rom, gräddfil och rödlök.

Ingredienser

Lagom åt: 10 portioner
  • 0,7 l vatten
  • 6,5 dl Ekströms® Frasvåfflor
  • 200 g matfett
Topping
  • 500 g Abba® Caviar Röd finkornig rom
  • 3 dl gräddfil
  • 2 rödlök, hackad
  • 1 knippe dill
  • 2 citroner i tunna skivor

Tillagning

  1. Vispa ner torrvaran i vattnet.
  2. Tillsätt det smälta matfettet.
  3. Grädda våfflorna och servera ljumna med den finkorniga romen och tillbehör.

 

Tips! Låt fantasin flöda när det gäller toppings, allt är gott tillsammans med en frasig våffla.

Från receptet

Frasvåffelmix 2x2kg
860312, EKSTRÖM, Sverige
{{jmfprisString}}/kg {{jmfPrisDeladString}}/kg
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}
Rom röd finkornig 470g
464545, ABBA, Sverige
{{jmfprisString}}/kilogram (kg) {{jmfPrisDeladString}}/kilogram (kg)
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.