Vegansk chokladmousse med Oat for Whipping, ett havrebaserat alternativ till vispgrädde. Perfekt att vispa och använda precis som vanlig vispgrädde. Mjölkfri och vegansk.
Ingredienser
100 g vegansk mörk choklad
2,5 dl vispbar växtgrädde
1,5 msk kakao
1 msk florsocker
Tillagning
Hacka den mörka chokladen så litet som du orkar och lägg i en skål.
Koka upp vispgrädden och häll den över chokladen.
Blanda ner kakao och florsocker.
Rör i blandningen tills chokladen har smält helt och du har en jämn smet.
Ställ in i kylskåpet.
När smeten svalnat helt så vispar du den med en elvisp till en fluffig mousse. Det tar ungefär 10 min.
Låt den svalna i kyl minst 5 timmar.
Tips: Toppa gärna med växtgrädde, riven choklad och hallon.
Du har artiklar i kundvagnen. Byte av datum innebär att hela ordern får ett nytt leveransdatum.
Det kan även innebära att de artiklar du har i kundvagn får ett nytt pris pga eventuella kampanjer.
Din kundvagn är redan godkänd. För att se order gå till Mina beställningar under Mina sidor.
Det finns artiklar i din kundvagn, vill du gå till den?
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.