Vegansk currysill på Kungsmusseron, zucchini och aubergine.
Ingredienser
Lagom åt:10 personer
100 g Kungsmusseron, tärnad. Eller annan fast svamp t.ex. ostronskivling eller champinjon
100 g zucchini, tärnad
100 g aubergine, tärnad
3 msk ättika
1 dl socker
1,5 dl vatten
100 g rödlök, skivad
1 msk Santa Maria Pickling mix
1 dl vegansk majonnäs
2 tsk Santa Maria Curry Madras
Körvel, hackad eller torkad
Santa Maria Tellicherry peppar
Santa Maria salt
Vi rekommenderar
Inspiration
Santa Maria – A New Kind of Christmas
Hur dukar du julbordet när våra sätt att äta har förändrats? Santa Maria har samlat idéer och inspiration för ett mer inkluderande julbord, som lyfter vegetariska och veganska alternativ samt nya moderna idéer, utan att traditionen går förlorad.
Koka upp en 1-2-3-lag med ättika, socker och vatten, och häll den över svampen, zucchinin och auberginen i en bunke.
Lägg på ett lock eller plastfilm och låt det hela svalna i lagen.
Pickla löken med picklingmixen enligt anvisningarna (alternativt häller du på 2 msk vinäger och 1 tsk salt).
Blanda curry och majonnäs, smaka av med salt och peppar. Plocka upp grönsakerna ur lagen och blanda dem med currymajonnäsen.
Vi rekommenderar
Inspiration
Santa Maria – A New Kind of Christmas
Hur dukar du julbordet när våra sätt att äta har förändrats? Santa Maria har samlat idéer och inspiration för ett mer inkluderande julbord, som lyfter vegetariska och veganska alternativ samt nya moderna idéer, utan att traditionen går förlorad.
Du har artiklar i kundvagnen. Byte av datum innebär att hela ordern får ett nytt leveransdatum.
Det kan även innebära att de artiklar du har i kundvagn får ett nytt pris pga eventuella kampanjer.
Din kundvagn är redan godkänd. För att se order gå till Mina beställningar under Mina sidor.
Det finns artiklar i din kundvagn, vill du gå till den?
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.