Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Vegetarisk wallenbergare med potatispuré

Recept skrivet av
Orkla FoodSolutions
Gröna ärtor / Lingon / Brynt smör


Ingredienser

Lagom åt: 10 personer
  • 1 kg Anamma® Formbar Vegofärs
  • 300 g matlagningsgrädde (vegetarisk om man vill)
Potatispuré 
  • 1,5 kg potatis
  • 5 dl mjölk
  • 20 g smör 
Servera tillsammans med
  • 500 g gröna ärtor
  • 500 g Önos® Eko Lingonsylt Fairtrade
  • 200 g smör 
Inspiration

Hej husman - en hållbar vinnare

Alla pratar hållbart, men hur ska vi egentligen äta för att ta ansvar för framtidens klimat och generationer?

Tillagning

  1. Tina Formbar Vegofärs och blanda den med grädden. Krydda efter önskemål.
  2. Stek i panna eller i ugn till gyllenbrun färg och 72°C i innertemperatur.
  3. Gör potatispurén.
  4. Värm de gröna ärtorna.
  5. Bryn smöret (alt vegetariskt alternativ).
  6. Servera tillsammans med lingonsylt.

Inspiration

Hej husman - en hållbar vinnare

Alla pratar hållbart, men hur ska vi egentligen äta för att ta ansvar för framtidens klimat och generationer?

Artiklar till receptet

Hållbara Val
Lingonsylt 5kg
615153, ÖNOS, Sverige
{{jmfprisString}}/kilogram (kg) {{jmfPrisDeladString}}/kilogram (kg)
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
  • EU-ekologiska varor
  • Fairtrade
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}} Be om offert
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.