Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Vegobullar Ärta med rostad potatis, lök och vegansk sky

Recept skrivet av
Orkla
I denna rätt serveras veganska bullar baserade på ärtprotein tillsammans med potatis och sky.

Ingredienser

Lagom åt: 10 personer
  • 1,5 kg Anamma® Vegobullar Ärta
  • 1,5 kg Felix® Eko Pyttpotatis med lök
  • 500 g gul lök, skivad
  • 1 kg vegansk sky

Tillagning

  1. Stek potatisen mjuk och gyllenbrun. Tillsätt den skivade löken, och stek ytterligare några minuter.
  2. Värm Vegobullar Ärta enligt anvisningen på förpackningen.
  3. Lägg upp Vegobullar Ärta tillsammans med den stekta potatisen och löken.
  4. Servera med den veganska skyn.

Se också

Inspiration

Easy peasy - En grönare vardag

Anamma utökar sitt sortiment med tre nyheter - Vegobullar Ärta, Vegonuggets Ärta och Formbar Vegofärs Ärta. Dina gäster kommer att uppleva en helt ny grön smaksensation, där huvudproteinet kommer från ärta. Ännu en anledning till att äta mer grönt helt enkelt!
Recept

Asiatisk vego-BBQ

Biffar av vegofärs som serveras med chiliglaserad broccoli och sojadressing.
Recept

Ärtnuggets med ansjovisbakad aubergine

Ärtnuggets med ansjovisbakad aubergine. Serveras med hummus och grönkål.
Recept

Ärtbullar med potatismos och sky

En grön rätt där huvudproteinet kommer från ärta.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.