I denna rätt serveras veganska bullar baserade på ärtprotein tillsammans med potatis och sky.
Ingredienser
Lagom åt: 10 personer
1,5 kg Anamma® Vegobullar Ärta
1,5 kg Felix® Eko Pyttpotatis med lök
500 g gul lök, skivad
1 kg vegansk sky
Tillagning
Stek potatisen mjuk och gyllenbrun. Tillsätt den skivade löken, och stek ytterligare några minuter.
Värm Vegobullar Ärta enligt anvisningen på förpackningen.
Lägg upp Vegobullar Ärta tillsammans med den stekta potatisen och löken.
Servera med den veganska skyn.
Se också
Vi rekommenderar
Inspiration
Easy peasy - En grönare vardag
Anamma utökar sitt sortiment med tre nyheter - Vegobullar Ärta, Vegonuggets Ärta och Formbar Vegofärs Ärta. Dina gäster kommer att uppleva en helt ny grön smaksensation, där huvudproteinet kommer från ärta. Ännu en anledning till att äta mer grönt helt enkelt!
Du har artiklar i kundvagnen. Byte av datum innebär att hela ordern får ett nytt leveransdatum.
Det kan även innebära att de artiklar du har i kundvagn får ett nytt pris pga eventuella kampanjer.
Din kundvagn är redan godkänd. För att se order gå till Mina beställningar under Mina sidor.
Det finns artiklar i din kundvagn, vill du gå till den?
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.