Vacca med lite sparrisskalolja, citronzest och lite salt och koka i 40 minuter i 85°.
Blanda grädden, mjölken och kombuchan och förvara svalt. Efter det kan du blanda med mixer.
Mixa, ramslök och rapsolja i termomixen i 6 minuter vid 60°c och sila av. spara oljan.
Dela de fermenterade krusbären och den fermenterade fänkålen och ställ åt sidan.
Gör juice av krusbären och blanda med vassle och salt.
Hacka lite fermenterad citron.
Skiva de inlagda jordgubbarna.
Stek ramslöken i lite olja och salta den.
Blanda krusbär och kärnmjölk och tillsätt lite ramslökolja. Lägg en sked i mitten av tallriken med fänkålskrämen. Lägg den salta citronen och den vita sparrisen ovanpå. Lägg några tärningar av det fermenterade och blommorna runt om på tallriken.
Fler recept från Fotografiska
Vi rekommenderar
Recept
Texturer på rabarber med getmjölkcheesecake, fläderhonung och kakao waste crumble
Du har artiklar i kundvagnen. Byte av datum innebär att hela ordern får ett nytt leveransdatum.
Det kan även innebära att de artiklar du har i kundvagn får ett nytt pris pga eventuella kampanjer.
Din kundvagn är redan godkänd. För att se order gå till Mina beställningar under Mina sidor.
Det finns artiklar i din kundvagn, vill du gå till den?
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.