Jennie brinner för nya och spännande smaker och har alltid känt sig hemma i köket bakom sina pannor och kastruller. Hon är även flerfaldig kokboksförfattare och ett välkänt ansikte i TV4 nyhetsmorgon och Mitt Kök där hon inspirerar andra till att testa nya smaker.
Hon har bland annat bott i Korea, Sverige, London, New York, Venedig och Washington DC och hämtar mycket matinspiration från alla dessa ställen.
På scen under de Nordiska Mästerskapen i Food Truck
Vi hade glädjen att ha med henne på scen under NM i Food Truck den 21-22 juli 2017. Då passade hon på att bjuda på en Tagliata; en klassisk italiensk rätt som passar utmärkt att servera i sommar. Hon delade dessutom med sig av sina favoriter på grillen.
Jennies bästa sommarsmaker
"Så här i sommartider är det fantastiskt gott att grilla alla typer av grönsaker. En av mina absoluta favoriter är färsk sommarkål. Sedan brukar jag koka brisket med massor av härliga smaksättare som stjärnanis, kanel, ingefära och vitlök som jag sedan slänger på grillen. Så gott att servera tillsammans med risnudlar och en god buljong. Ett enkelt tips som lyfter de flesta råvaror är att pressa över grillad citron och rikligt med en god olivolja." säger Jennie.