Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Att jobba hos Martin & Servera-gruppen

Att jobba hos Martin & Servera-gruppen
Vill du bli en av oss? Som företag vill vi bestå av människor med olika bakgrund, kunskap och erfarenheter. Våra olikheter är en styrka som skapar ett bättre arbetsklimat och utvecklar verksamheten. På dessa sidor berättar vi mer om vilka vi är och hur det är att jobba hos oss.

Lediga tjänster test

Karriär

Jobba på lager – rätt varor till kunderna med varje leverans

Här berättar vi mer om hur det är att jobba på våra lager i Umeå, Enköping, Norrköping och Halmstad och lite mer om hur det går till när du söker jobb hos oss.
Karriär

Vem vi söker

Vi på Martin & Servera ser det som ett stort ansvar att göra ett så bra och objektivt urval som möjligt i varje rekryteringsprocess. Om vi lyckas så r vi medarbetare som trivs och utvecklas i sina roller och som bidrar till innovation, framgång och trivsel
Karriär

Så går det till när du söker jobb hos oss

När vi rekryterar inom Martin & Servera-gruppen följer vi en kompetensbaserad och inkluderande process. Det innebär att vi har fokus på att hitta rätt kompetens utifrån vad rollen kräver och strävar efter att göra så objektiva och rättvisa bedömningar som möjligt.
Karriär

Tester och urvalsmetoder

Du som söker jobb hos oss Martin & Servera ska vara säker på att du får en rättvis bedömning. I vår rekryteringsprocess använder vi oss av objektiva och tillförlitliga urvalsmetoder
Karriär

Våra förmåner

Det ska vara förmånligt att arbeta inom Martin & Servera. Därför har vi en förmånsportal där du får en överblick över hela din kompensation i form av lön, försäkringar och pension. Du har även möjlighet att ta del av rabatter på många inköpsställen runtom i landet och attraktiva erbjudanden. Detta kan vara allt ifrån billigare biobiljetter till att kunna köpa en bra cykel på avbetalning till ett förmånligt pris.
Karriär

Våra värderingar

Värderingarna, som utgår från värdeorden engagerad, modig och kompetent, ger oss som medarbetare i Martin & Servera stöd och vägledning i arbetsvardagen.
Karriär

Vi på Martin & Servera

Tillsammans med dig blir vi bättre. Det är människorna som är Martin & Servera. I en sammanlänkad kedja jobbar vi hela tiden för att våra kunder ska få det allra bästa bemötandet.
Karriär

Praktikplats och examensarbete

Här finns information för dig som söker praktikplats, LIA-plats eller vill göra examensarbeten hos oss på Martin & Servera.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.