Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Att jobba hos Martin & Servera-gruppen

Vill du bli en av oss? Som företag vill vi bestå av människor med olika bakgrund, kunskap och erfarenheter. Våra olikheter är en styrka som skapar ett bättre arbetsklimat och utvecklar verksamheten. På dessa sidor berättar vi mer om vilka vi är och hur det är att jobba hos oss.

Lediga tjänster

Karriär

Jobba på lager – rätt varor till kunderna med varje leverans

Här berättar vi mer om hur det är att jobba på våra lager i Umeå, Enköping, Norrköping och Halmstad och lite mer om hur det går till när du söker jobb hos oss.
Karriär

Vem vi söker

Vi på Martin & Servera ser det som ett stort ansvar att göra ett så bra och objektivt urval som möjligt i varje rekryteringsprocess. Om vi lyckas så r vi medarbetare som trivs och utvecklas i sina roller och som bidrar till innovation, framgång och trivsel
Karriär

Så går det till när du söker jobb hos oss

Vi letar efter rätt kompetens och rätt potential för de tjänster vi bemannar. För att både du och vi ska känna att Martin & Servera är rätt arbetsplats för dig går du igenom en process i flera steg.
Karriär

Tester och urvalsmetoder

Du som söker jobb hos oss Martin & Servera ska vara säker på att du får en rättvis bedömning. I vår rekryteringsprocess använder vi oss av objektiva och tillförlitliga urvalsmetoder
Karriär

Våra förmåner

Det ska vara förmånligt att arbeta inom Martin & Servera. Därför har vi en förmånsportal där du får en överblick över hela din kompensation i form av lön, försäkringar och pension. Du har även möjlighet att ta del av rabatter på många inköpsställen runtom i landet och attraktiva erbjudanden. Detta kan vara allt ifrån billigare biobiljetter till att kunna köpa en bra cykel på avbetalning till ett förmånligt pris.
Karriär

Mångfald och hållbarhet

Vi människor är olika och alla kan bidra, på sitt sätt. Det är något vi tar fasta på i Martin & Servera. För oss hänger frågor som mångfald och hållbarhet ihop – det är genom att ta aktivt samhällsansvar som vi har möjlighet att påverka och göra skillnad.
Karriär

Våra värderingar

Värderingarna, som utgår från värdeorden engagerad, modig och kompetent, ger oss som medarbetare i Martin & Servera stöd och vägledning i arbetsvardagen.
Karriär

Vi på Martin & Servera

Tillsammans med dig blir vi bättre. Det är människorna som är Martin & Servera. I en sammanlänkad kedja jobbar vi hela tiden för att våra kunder ska få det allra bästa bemötandet.
Karriär

Praktikplats och examensarbete

Här finns information för dig som söker praktikplats eller vill göra examensarbeten hos oss på Martin & Servera.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.