Våra kunder är restauranger och storkök som varje dag serverar tusentals gäster över hela Sverige. Vi hjälper dem med råvaror, drycker, utbildningar och andra tjänster. Vi samarbetar med en mängd leverantörer i Sverige och utomlands, som tillsammans med oss skapar ett brett sortiment av produkter till kök, hotell och restauranger.
Många olika roller
För att ha ett starkt och hållbart sortiment och garantera leveranssäkerhet året runt, oavsett väder, behöver vi vara många med olika kompetenser och ha ett gott och nära samarbete mellan oss.
Verksamheten på våra lagerorter
I Martin & Servera finns många olika roller. Störst är vår lagerverksamhet, där fyra stora lager i Umeå, Enköping, Norrköping och Halmstad förser kunder runtom i landet med varor. Här finns exempelvis lagerarbetare, produktionsledare, transportplanerare, chaufförer och varumottagare – och här ryms också en stor organisation som planerar och köper in varor till lagren.
Vår säljorganisation finns representerad i hela landet
Vår säljorganisation finns i hela landet, med lokala säljkontor i exempelvis Luleå, Gävle, Mora, Jönköping, Göteborg, Stockholm och Malmö. Här finns inne- och utesäljare, som varje dag har kontakt med våra kunder.
Samlade centrala funktioner
På huvudkontoret i Stockholm finns de flesta av våra centrala funktioner samlade; förutom ledning också affärsutveckling, ekonomi & finans, försäljningsledning, HR, hållbar utveckling & kvalitet, IT, logistikledning, marknad och kategori och inköp. I ÅrstaHär