Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Våra arbetsplatser

Inspiration

Restaurangutställning i Årsta

I mars 2015 genomfördes en ombyggnation av Martin & Serveras restaurangutställning på huvudkontoret i Årsta. Bakom ombyggnationen fanns tre nyckelpersoner; Martin Åkesson, specialistsäljare utrustning, Josefin Sandberg, vd-assistent och Ronny Bergström, säkerhet och miljö.
Smart logistisk placering av våra fyra lager och lokal närvaro är viktigt för oss. Därför finns vi utspridda över hela Sverige.

I Martin & Servera är lagerverksamheten den enskilt största organisationen inom bolaget. Fyra stora lager i Umeå, Enköping, Norrköping och Halmstad förser kunder runtom i landet med varor. Lagren är placerade med tanke på tillgängligheten till de områden lagret ska täcka, exempelvis täcks Stockholmsregionen av vårt Enköpingslager i norr och vårt lager i Norrköping från söder. 

Vår säljorganisation är lokaliserad i hela landet, med lokala säljkontor i exempelvis Luleå, JönköpingGöteborg och Malmö. För oss är det viktigt att finnas nära våra kunder, både när vi besöker dem och när de ringer oss.

På huvudkontoret i Årsta/Stockholm finns de flesta av våra centrala funktioner samlade. 

Umeå

Under 2016 flyttade vi till ett helt nybyggt lager på Godsvägen 12. Lagret byggt med tanke på både miljö och arbetsmiljö. Förutom lagret utgår vår säljorganisation för norra Sverige från Umeå. Totalt arbetar omkring 200 personer i Umeå och på angränsande arbetsorter.

Enköping

Vårt hypermoderna och klimatsmarta lager strax intill E18 och riksväg 55 i Enköping invigdes 2017.  Lagret är Enköpings största privata arbetsgivare och arbetsplats för omkring 300 personer.

Årsta/Stockholm

På vårt huvudkontor på Grosshandlarvägen 7 i Årsta i södra Stockholm finns de flesta av våra centrala funktioner samlade; förutom ledning finns också affärsutveckling, ekonomi & finans, försäljningsledning, HR, hållbar utveckling & kvalitet, IT, logistikledning, marknad och sortiment & inköp. I Årsta finns också vårt Stockholmssäljkontor, som är vårt största, och vår utbildningsverksamhet GastroMerit. Här jobbar omkring 350 personer.

Norrköping

Vårt lager vid Ingelsta i Norrköping är ett viktigt leveransnav i Martin & Serveras lagerstruktur. På lagret, säljavdelningen, varuförsörjning och på angränsande avdelningar och arbetsorter arbetar närmare 600 personer.

Halmstad

Vårt lager i Holm är Halmstads största arbetsgivare och Martin & Serveras största lager. Här jobbar uppemot 650 personer, på lagret, med försäljning, varuförsörjning, HR och på angränsande arbetsorter.


Läs mer

Karriär

En del av Axel Johnson

Martin & Servera är en del av Axel Johnson, med systerbolag som Axfood, Åhléns och Kicks.
Karriär

Vad vi gör

Martin & Servera finns mitt i restaurangbranschen – en bransch som växer, som utvecklas och där allt går snabbt. Det påverkar vårt sätt att vara. Vi måste möta våra kunder med samma utvecklingstakt och med snabb och bra service.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.