Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Om oss

Välkommen till våra utrustningsutställningar

Inspiration

Restaurangutställning i Årsta

I mars 2015 genomfördes en ombyggnation av Martin & Serveras restaurangutställning på huvudkontoret i Årsta. Bakom ombyggnationen fanns tre nyckelpersoner; Martin Åkesson, specialistsäljare utrustning, Josefin Sandberg, vd-assistent och Ronny Bergström, säkerhet och miljö.
På flera av våra säljkontor runt om i Sverige har vi restaurangutställningar. Här kan du besöka oss och få en guidad rundtur. Vi visar upp delar ur vårt sortiment av porslin, glas, köksutrustning och kläder. Självklart finns våra utrustningssäljare på plats för att ta hand om dig och besvara alla tänkbara frågor.

Utställningen i Årsta stängs tillfälligt

Med anledning av de riktlinjer som förmedlats av Folkhälsomyndigheten så stänger vi tillfälligt utställningen i Årsta.

Detta gäller tillsvidare. Samtliga besök kommer därför att bokas om.

Vår största utrustningsutställning ligger på Martin & Serveras huvudkontor i Årsta söder om Stockholm. Här hittar du som är krögare ett organiserat, lättillgängligt och inspirerande show room med möjlighet att känna och klämma på flera av artiklarna i vårt breda utrustningssortiment.

Personalen som jobbar med utrustning väljer vilket sortiment som ska visas upp på utställningen. Miljön och det som visas kan därför förändras efter säsong, med olika teman och dukningar för sommar, jul och påsk med mera.

Utöver vår stora utställning i Årsta har vi även mindre utställningar på flera andra orter. Utbudet skiljer sig åt beroende på vilket av våra lokala säljkontor du besöker. Om det är något speciellt du är intresserad av, stäm gärna av detta med kontoret innan ditt besök.

Årsta, Stockholm

För att ge dig som kund bästa möjliga service och upplevelse är det från och med augusti 2018 endast öppet för förbokade besök i vår utrustningsutställning i Årsta. Det innebär att du som är kund är varmt välkommen att kontakta din säljare i förväg för att få hjälp med ditt besök.

 

För att boka besök går det bra att mejla till restaurangutrustning@martinservera.se eller ringa 08-722 25 21. För övriga ärenden går det bra att ringa växelnummer: 08-722 25 00.

 

Välkommen!

Göteborg

Endast öppet för bokade besök.
Boka genom att ringa 040 28 78 35 och be om att få prata med en utrustningssäljare i Göteborg.

Malmö

Endast öppet för bokade besök.
Boka genom att ringa 040 28 78 35

och be om att få prata med en utrustningssäljare i Malmö.

Halmstad

Endast öppet för bokade besök.
Boka genom att ringa direkt till utesäljare Kent Niklasson på 0708 18 30 23

Umeå

Endast öppet för bokade besök, måndag till fredag 8:00-16:30.
Boka genom att ringa utrustningsavdelningen i Umeå på 090-17 16 74

Läs mer

Kunskap

Restaurangutrustning

Vi erbjuder ett brett sortiment inom restaurangutrustning för kök och matsal. Våra specialister hjälper dig med alla de praktiska beslut som tas när du inreder, väljer utensilier, bygger om eller bygger nytt. Vi hjälper dig också med serviceavtal och support, så att din utrustning får en lång livslängd.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.