Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Kunskap

Softripe - Skonsam mognad av avokado

Handla här

Avocado ätmogen
275669, Sverige
{{jmfprisString}}/kg {{jmfPrisDeladString}}/kg
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}

Med softripe-tekniken får du

  • En bättre fruktkvalitet
  • Mognadsprocessen börjar från kärnan
  • Avokado med mer arom och förbättrad smak
  • Konstant och jämn mognadskvalité
  • Bättre styrka på skalet
  • Lång hållbarhet
  • Minskat svinn
Vi vet att du behöver kunna lita på att avokadon du köper håller måttet. Med Softripe-tekniken mognas frukten under kontrollerade former som lämnar efter sig en produkt med en hög jämn kvalitet och längre hållbarhet.

Inifrån och ut

I Swedlogs lokaler i Helsingborg har man jobbat med tekniken på avokado sedan 2022. Traditionellt har man mognat avokado med värmelampor där mognaden sker utifrån och in. Den här tekniken gör det omvända. 

"Resultatet är oslagbart vad gäller kvalitet, jämnhet, smak och hållbarhet. Både vad gäller livslängd på frukten och när det kommer till minskat svinn och reklamationer!"

Nicklas Schöön
Mogningen sker i kontrollerade mognadsrum med idealiska förutsättningar. Beroende på fruktens ursprung varierar inställningarna i rummet för att den ska mogna efter sina bästa förutsättningar. Systemet övervakar kontinuerligt nivåerna och styr mognadsprocessen, vilket skapar en stressfri och skonsam mognad.

Resultatet av softripe-tekniken ger en jämn och hög kvalitet med ett ljusare och lite hårdare skal - vilket förlänger avokadons hållbarhet och gör den mer tålig.
Video

Hör Swedlog berätta mer

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.