Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Non food
Kunskap

Non food

Vi erbjuder ett brett sortiment inom non food och våra specialister hjälper dig med alla de praktiska beslut som måste tas i vardagen. I vårt sortiment hittar du allt du behöver och kan göra klimatsmarta val. Exempelvis vilket kem som ska användas och hur det doseras. Eller vilka take away-kassar som passar bäst för just din verksamhet.
I kombination med bra service- och tekniklösningar, effektiv logistik och ett brett sortiment av hållbara produkter hjälper vi dig till en problemfri vardag.

Vårt sortiment av non food innehåller tusentals attraktiva artiklar valda med omsorg. Här hittar du alla redskap och förbrukningsvaror du behöver för kök, bar, matsal, hotellrum och diskrum.

Handla

Sortiment

Engångsmaterial

Sortiment

Personlig hygien

Brett erbjudande för dina unika behov

Vi vet att varje verksamhet har unika behov. Därför utvecklar vi vårt sortiment och anpassar det så att det möter efterfrågan från våra kunder. Vi ger dig en problemfri vardag inom disk, tvätt och rengöring och har ett stort utbud av förbrukningsvaror.

I vårt sortiment av non food hittar du allt ifrån ljus och dukar i alla färger och former, till plåster och pizzakartonger. Vi har även rengöring, mjukpapper och storköksfilm – bara för att nämna några saker.

Vi har också ett stort sortiment med miljömärkta och klimatsmarta produkter för dig som vill göra hållbara val och vi tillverkar eget miljömärkt kem för varumärket Diskteknik i vår produktionsanläggning i Älgarås.

Leverantörer och varumärken

Vi är glada över att ha så många kunder som inspirerar och utmanar oss. Det gör att vi, tillsammans med våra leverantörer, hela tiden anstränger oss för att erbjuda ett levande och attraktivt sortiment. Vi letar upp det du behöver inom non food, kontrollerar och ser till att de håller våra – och dina – kvalitetskrav.

Vi samarbetar med leverantörer över hela världen. Vi arbetar med kända varumärken och produkter som vänder sig till den professionella användaren. Vi har också våra egna varumärken, som Formo och Diskteknik.

Diskteknik

Kunskap

Diskteknik – svenska kemtekniska produkter av hög kvalitet

Disktekniks produkter är speciellt framtagna för dig som är kvalitetsmedveten. Du som vet att ett bra kem ska jobba för dig och inte med dig. De är framtagna för dig som vill ha produkter som är dryga och som går att lita på i vått och torrt.

Vår egen teknik- och serviceavdelning

Tjänster

Vi erbjuder service, garantiservice och installation av restaurangutrustning

Vi har en egen teknik- och serviceavdelning med specialistkunskap och lång erfarenhet av restaurangkök och diskrum. Vi hjälper dig med inköp och installation. Vi erbjuder också serviceavtal med funktionskontroller så att din utrustning fungerar som den ska och får en lång livslängd.

Aktuellt

Kunskap

God handhygien och daglig rengöring - Förhindra och förebygg infektioner samt stoppa smittspridning

För att förhindra, förebygga infektioner och stoppa smittspridning krävs en god handhygien och daglig rengöring. Under sjukdomstider är det viktigt att förutom goda städrutiner införa och förstärka rutinerna kring hygienstädning, samt att städa mer regelbundet än vanligt. Här ger vi dig tips på hur du ska gå tillväga och vilka produkter du kan använda.
Kunskap

Städguiden

En bra städguide förenklar det dagliga arbetet i köket, underlättar vid introduktion av nyanställda och gör det enklare att skapa effektiva rengöringsrutiner. Här hittar du tydliga instruktioner för hur du använder rätt produkter för att rengöra olika typer av utrustning.

Läs mer

Kunskap

Plastfria sugrör

Vi erbjuder två spännande alternativ till de konventionella sugrören av plast. Med våra papperssugrör och  sugrör av vildgräs får drinken ett nytt fräscht ansikte. Du hittar utvalda varianter här.
Inspiration

Huhtamaki - Hållbara pappersförpackningar från Finland

I vårt grannland i öst ligger Huhtamaki som tillverkat förpackningar sedan 60-talet. Varje år serveras 19 biljoner drycker i deras pappersbägare världen över. Deras genomgående miljötänk gör dem till en hållbar aktör på den globala förpackningsmarknaden.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.