Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Ugglarps Grönt

I ett av Hallands vackraste kustområden med stranden och havet som bakgrund, ligger Ugglarps Grönt, strax söder om Falkenberg. Här finns ett brett och spännande sortiment av frukt och grönt.

Ugglarps Grönt har i sina växthus och frilandsodlingar ett fantastiskt sortiment av bland annat örter, frön, skott, blad och grönsaker i alla möjliga färger och storlekar. Högsäsongen är under odlingssäsongen juni till september.

Välkända innovativa odlingar

Gården drivs av bröderna Mikael Jidenholm och Martin Larsson som med sina innovationsrika odlingar gjort succé både internationellt och bland Sveriges stjärnkockar.

”Om man redan som litet barn stått i skuggan av ett augustipäronträd och sett tusentals päron mogna och falla till marken, upplevt känslan och doften av en äppelkällare eller potatiskällare, känt smaken av morötter som vuxit i en sandjord smaksatt av det salta havet, då inser man också möjligheterna i att utveckla detta som en affärsidé", säger Mikael Jidenholm, grundare av Ugglarps Grönt AB.

Allt från unika örter till morötter

Från Ugglarps kan du beställa både odlade växter och sådant som naturen själv erbjuder, till exempel minigulbetor, myskmadra, fönsterlav, gräslöksblommor eller broccoliskott.

Sortimentet på Ugglarps Grönt varierar från år till år. Kål, frön, till exempel senapsfrön, dillfrön samt hjärtblad är några av Mikaels favoriter. Under sommaren kan Ugglarps Grönt ha över 25 sorters gurkor i sortimentet och ännu fler sorters morötter.

För matälskaren som är nyfiken på hur produktionen går till så går det under sommarmånaderna att boka in sig på rundvandring bland odlingarna.

Unik tillgång till hela sortimentet

Som kund till Martin & Servera har du en unik tillgång till hela det härliga sortimentet från Ugglarps Grönt. Gårdens fördelaktiga läge, med sin fina kustnära sandjord, gör att det finns möjlighet att handla nyskördade primörer ända från maj till november.

Så här beställer du från Ugglarps grönt:

För att beställa från Ugglarps Grönt behöver du vara kund hos Martin & Servera eller något av våra dotter­bolag som jobbar med frukt och grönt.

Du kan ringa själv till Ugglarps, få dagsfärsk information om produkterna och lägga din beställning direkt. Då plockas och packas varorna hos dem och levereras till oss på Martin & Servera som kör dem till dig och fakturerar på sed­vanligt vis.

Du kan också köpa varorna direkt via Martin & Servera, som har dem på lager under säsong, men fullständigt utbud nås enbart genom direktkontakt med Ugglarps Grönt.

Vill du ha tillgång till aktuellt sortiment kan du höra av dig till Ugglarps och be om att få vara med på deras maillista.

Läs mer

Regionalt

Götaland

Från södra Sverige har vi handplockat producenter som med sin suveräna omsorg om råvaran kvalar in i vårt regionala sortiment. Producenterna i Götaland kommer från Blekinge, Bohuslän, Dalsland, Halland, Skåne, Småland, Västergötland, Östergötland, Gotland och Öland.
Kunskap

Frukt och grönt för restauranger och storkök

Jämn kvalitet på varor, en öppenhet för nya trender och tillgång som följer dina behov. Det ger ett bra erbjudande på frukt och grönt för restauranger och storkök.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.