Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Teknik och service för ditt restaurangkök
Kunskap

Teknik och service för ditt restaurangkök

Vi har en egen teknik- och serviceavdelning med specialistkunskap och lång erfarenhet av restaurangkök och diskrum. Vi hjälper dig med inköp och installation, och reservdelar om något behöver bytas ut. Vi erbjuder också serviceavtal med funktionskontroller så att din utrustning fungerar som den ska och får en lång livslängd.

Vi hjälper dig med alla de praktiska beslut som måste tas när du bygger nytt eller bygger om – och vi ser till att din vardag blir problemfri och hållbar.

Du kan enkelt ställa frågor, boka service och reparationer för dina maskiner genom att:

  • Fylla i formuläret längst ner på sidan så återkopplar vi så snabbt vi har möjlighet.
  • Kontakta Sälj & support Restaurangutrustning och Non Food på telefon 010-557 22 50

Vårt erbjudande kring teknik och service

Kunskap

Service av diskrummet

Våra disktekniker ser till att din utrustning i diskrummet alltid levererar med toppresultat. Vi hjälper dig med både akuta problem och service. Vid våra servicebesök i diskrummet kontrollerar vi diskresultat, dosering, temperatur och förslitningsdetaljer. All service dokumenteras i en skriftlig servicerapport. Detta blir en värdehandling och kan liknas vid en servicebok för din maskin.
Vill du boka en service eller göra en felanmälan? Kontakta oss via formuläret nedan.
Kunskap

Service på storköksmaskiner

Våra storkökstekniker är specialister på att se till att dina maskiner fungerar som de ska och får en lång livslängd. Vi hjälper dig med genomgångar, akuta problem, installationer och garantiservice.
Vill du boka en service eller göra en felanmälan? Fyll i formuläret nedan.
Kunskap

Projektering av kök och diskrum

Hos oss jobbar erfarna projektledare som kan hjälpa dig när du bygger om eller bygger nytt. Med vår hjälp har du en partner från planering till leverans och genomförande. Vi har ett stort och flexibelt utbud av marknadens starkaste varumärken, för köket och diskrummet.
Vill du veta mer eller bli kontaktad av din specialistsäljare? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer.
Kunskap

Reservdelar

Behöver du hjälp med reservdelar till dina maskiner? Då är det bara att kontakta oss via formuläret nedan så hjälper vi dig. Se till att du har modell- och serienummer till hands är du kontaktar oss.

Vi hanterar bland annat:

Avfallskvarnar, diskmaskiner, kokgrytor, kylskåp, frysskåp, microvågsugnar, spisar, spisfläktar, stekbord, ugnar, varmhållning, torkskåp, torktumlare, tvättmaskiner, förbrukningsvaror, hushållsmaskiner, skärmaskiner och skalmaskiner.

Läs mer om vårt utbud inom restaurangutrustning och non food

Kunskap

Restaurangutrustning

Vi erbjuder ett brett sortiment inom restaurangutrustning för kök och matsal. Våra specialister hjälper dig med alla de praktiska beslut som tas när du inreder, väljer utensilier, bygger om eller bygger nytt. Vi hjälper dig också med serviceavtal och support, så att din utrustning får en lång livslängd.
Kunskap

Non food

Vi erbjuder ett brett sortiment inom non food och våra specialister hjälper dig med alla de praktiska beslut som måste tas i vardagen. I vårt sortiment hittar du allt du behöver och kan göra klimatsmarta val. Exempelvis vilket kem som ska användas och hur det doseras. Eller vilka take away-kassar som passar bäst för just din verksamhet.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.