Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Kunskap

Plastfria sugrör

Vi erbjuder tre spännande alternativ till de konventionella sugrören av plast. Med våra papperssugrör, vassugrör och ätbara sugrör får sommardrinken ett nytt fräscht ansikte. Alla tre varianter hittar du i vår e-handel.

Ätbara sugrör

Smaksatta och nedbrytningsbara sugrör i olika smaker. Sugröret innehåller ingen plast och ger heller ingen smak eller fällning i drycken. Smakupplevelsen erhålls när du äter den. Håller sin fasthet i minst 30 minuter tillsammans med drycken. Dock ej i varma drycker.

Vassugrör

Raws sugrör är tillverkade av 100 % naturlig vass som växer och skördas i Sverige, och är kemikaliefria. Vass är ett värmetåligt material som står sig i alla typer av drycker, kalla som varma, utan att tappa formen.

Papperssugrör

Våra egna papperssugrör är tillverkade från ett hållbart skogsbruk och är FSC-certifierade. Sugrören är både smak- och doftfria. Ett bra alternativ till plastsugrör som finns i flera färger och storlekar. Passar utmärkt för servering av kalla drycker.

Handla direkt i vår e-handel

Hönsbuljong tärningar 132g
354001, KNORR
{{jmfprisString}}/kg {{jmfPrisDeladString}}/kg
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}} Be om offert
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}

Läs mer om våra egna varor

Kunskap

Formo - non food-artiklar för restaurangkök

Formo är vår egen serie med non food-artiklar för restaurangkök. Sortimentet består bland annat av matförvarings- och engångsartiklar, ljus och servetter.
Kunskap

Våra egna varor

Våra egna varor heter Martin & Servera, Martin & Servera Premium, Martin Olsson, Formo, Destino, BAS och Kung kaffe. Gemensamt för våra egna varor är att det är produkter du bara hittar hos oss och som vi har tagit fram utifrån våra olika kunders behov.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.