Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Leverantör till Martin & Servera

Här på våra leverantörssidor hittar du information som är till för att hjälpa dig som levererar varor till Martin & Servera - bland annat information om varudeklarationer, prisändringsunderlag, kampanjer och EDI-dokument. 
Vi strävar ständigt efter att skapa bättre förutsättningar för ett effektivare samarbete med leverantörsledet. Våra leverantörssidor är en del i detta arbete.

Test inför hotfix

Några månader av färre affärer följs därför ofta av en tid med fler. Erik Olsson jämför med restaurangbranschen, där ett förlorat köp inte skjuts fram.
För leverantör

Kampanjprogram hos Martin & Servera

Vår målsättning är att skapa en attraktiv kampanjplan bestående av både tryckt och digitalt media som stärker vårt totala erbjudande på marknaden och effektivt stödjer försäljningen.
För leverantör

Mässor och event

Vi på Martin & Servera genomför normalt många inspirationsmässor varje år, från Malmö i söder till Umeå i norr. Mässorna är en plats där vi tillsammans med dig som leverantör har möjlighet att möta kunderna och presentera vårt gemensamma erbjudande.
För leverantör

Vill ni bli leverantör till Martin & Servera?

Martin & Servera är Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist och tillsammans med dig som leverantör skapar vi morgondagens nyheter och trender.
För leverantör

Produktlarm – återkallning av produkt på grund av hotad säkerhet eller annan typ av kvalitetsproblem

Vid behov av att återkalla en produkt på grund av hotad matsäkerhet eller kvalitetsproblem ska Martin & Servera Restauranghandel AB omedelbart kontaktas.
För leverantör

Ny eller ändring av artikel

Martin & Servera tar enbart emot artikelinformation i form av varucertifikat (VCD).
För leverantör

Uppförandekod – med omsorg om människor, djur och natur

Mänskliga rättigheter och arbetsförhållande, djuromsorg, miljö och antikorruption är viktiga delar i Martin & Serveras uppförandekod för leverantörer.
För leverantör

Artikelbilder, säljande texter och säkerhetsdatablad

För dig som leverantör är bra produktinformation och artikelbilder hos Martin & Servera en förutsättning för listning samt försäljning. När du fått artikelnummer från oss är det dags att skicka in produktbild och en kort säljande text.
För leverantör

Rutiner för prisändringar

Martin & Servera tar enbart emot prisaviseringar i form av korrekt ifyllt prisändringsunderlag.
För leverantör

Kontaktpersoner på sortiment och inköp

Här hittar du som är leverantör till Martin & Servera kontaktuppgifter till chefer och koordinatorer på Sortiment & Inköp.
För leverantör

Fakturaadress

Martin & Servera Restauranghandel AB (559135-5549) har en scanningspartner på Frösön. Det är hit du som är leverantör skickar fakturor. Observera att det endast är fakturor som ska skickas till denna adress. Övriga dokument (t.ex. påminnelser) kommer inte att behandlas.
För leverantör

Elektronisk handel via EDI

EDI (Electronic Data Interchange) är ett sätt att elektroniskt utbyta standardiserade meddelanden mellan respektive affärssystem med eller utan hjälp av en systemleverantör. Istället för att ringa eller maila och sedan manuellt registrera och uppdatera systemen, görs detta per automatik. Detta spar både tid och pengar samt skapar nya affärsmöjligheter.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.