Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Leverantör till Martin & Servera

Här på våra leverantörssidor hittar du information som är till för att hjälpa dig som levererar varor till Martin & Servera - bland annat information om varudeklarationer, prisändringsunderlag, kampanjer och EDI-dokument. 
Vi strävar ständigt efter att skapa bättre förutsättningar för ett effektivare samarbete med leverantörsledet. Våra leverantörssidor är en del i detta arbete.
För leverantör

Martin & Serveras leverantörsportal

Leverantörsportalen är vår gemensamma plattform för utbyte av information mellan oss på Martin & Servera och våra leverantörer.
För leverantör

Information om GS1-standard, Dabas och Validoo

Martin & Servera Restauranghandel använder GS1-standard för inhämtning av artikelinformation. Med GS1-standarden får säljare och köpare ett standardiserat sätt för att utbyta digital artikelinformation – både på den lokala och globala marknaden.

Test inför hotfix

Några månader av färre affärer följs därför ofta av en tid med fler. Erik Olsson jämför med restaurangbranschen, där ett förlorat köp inte skjuts fram.
För leverantör

Kampanjprogram hos Martin & Servera

Vår målsättning är att skapa en attraktiv kampanjplan bestående av både tryckt och digitalt media som stärker vårt totala erbjudande på marknaden och effektivt stödjer försäljningen. På följande sidor hittar du annonsinformation inklusive teknisk specifikation, materialdagar och olika teman.
För leverantör

Mässor och event

Vi på Martin & Servera genomför inspirationsmässor varje år, från Malmö i söder till Umeå i norr. Mässorna är en plats där vi tillsammans med dig som leverantör har möjlighet att möta kunderna och presentera vårt gemensamma erbjudande.
För leverantör

Vill ni bli leverantör till Martin & Servera?

Martin & Servera är Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist och tillsammans med dig som leverantör skapar vi morgondagens nyheter och trender.
För leverantör

Produktlarm – anmäl återkallelse eller återtag av produkt från lager

Vid behov av att återkalla en produkt på grund av hotad matsäkerhet eller kvalitetsproblem ska Martin & Servera Restauranghandel AB omedelbart kontaktas. Använd nedanstående formulär för att lämna den information som vi på Martin & Servera Restauranghandel AB behöver för att hantera återkallelse eller återtag av produkt från lager.
För leverantör

Ny eller ändring av artikel

Martin & Servera tar emot artikelinformation i form av varucertifikat via digitala inmatningssystem alternativt via Excel VCD.
För leverantör

Uppförandekod – med omsorg om människor, djur och natur

Mänskliga rättigheter och arbetsförhållande, djuromsorg, miljö och antikorruption är viktiga delar i Martin & Serveras uppförandekod för leverantörer.
För leverantör

Produktbilder, marknadsbudskap och säkerhetsdatablad

För dig som leverantör är bra produktinformation och artikelbilder hos Martin & Servera en förutsättning för listning samt försäljningNär du har skickat in en artikel via Dabas, Validoo eller Excel VCD med oss som mottagare är det dags att skicka in produktbild. 
För leverantör

Rutiner för prisändringar

Martin & Servera tar emot prisaviseringar genom leverantörsportalen.
För leverantör

Kontaktpersoner på Kategori och inköp

Här hittar du som är leverantör till Martin & Servera kontaktuppgifter till chefer och koordinatorer på Kategori och inköp.
För leverantör

Fakturaadress

Martin & Servera Restauranghandel AB (559135-5549) har en scanningspartner på Frösön. Det är hit du som är leverantör skickar fakturor. Observera att det endast är fakturor som ska skickas till denna adress. Övriga dokument (t.ex. påminnelser) kommer inte att behandlas.
För leverantör

Elektronisk handel via EDI

EDI (Electronic Data Interchange) är ett sätt att elektroniskt utbyta standardiserade meddelanden mellan respektive affärssystem med eller utan hjälp av en systemleverantör. Istället för att ringa eller maila och sedan manuellt registrera och uppdatera systemen, görs detta per automatik. Detta spar både tid och pengar samt skapar nya affärsmöjligheter.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.