Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Kampanjer för våra restaurangbutikskunder

Information och annonsformat för 2021

Vi ses i butiken
Digitala kampanjer
Hemsideskampanjer
Övriga kampanjer

Viktigt gällande bokning

Martin & Servera Restaurangbutikers kampanjer kan inte bokas via planeringsverktyget som gäller för Martin & Serveras övriga kampanjer. Använd därför de mallar i Excel som finns på den här sidan.

Exempel på tidigare utgåva av 
Vi ses i butiken
Martin & Servera Restaurangbutiker är ett dotterbolag i Martin & Servera-koncernen med butiker i Årsta och Bromma. Här kan du läsa mer om annonsering kampanjtidningen Vi ses i butiken och de övriga kampanjer som riktas mot butikskunderna.
Kampanjtidningen Vi ses i butiken ges ut 13 gånger per år och når 10 000-31 000 kunder per nummer. Den erbjuder hållbar matglädje, driver försäljning, ökar kunders lönsamhet samt skapar intresse för nyheter i butikerna. Generellt finns det ett tydligt prisfokus i kommunikationen, samt en betoning på butikspersonalens kompetens och personliga bemötande. Antalet sidor i Vi ses i butiken varierar beroende på säsong.

Målgruppen är privata restauranger och riktade kunderbjudanden som till t.ex. pizzerior samt caféer. Vi ses i butiken finns även att tillgå i Martin & Serveras Restaurangbutiker, vilken används flitigt av besökande kunder.

Utöver tidningen görs också olika specialkampanjer, som bland annat Supersale och Pizzabladet. Dessa nämns nedan som "Övriga kampanjer". Supersale har 4 utskick per år, och visar ett fåtal utvalda produkter till superattraktiva priser.

Ökad digital närvaro

Erbjudanden kommuniceras dessutom via hemsidan, nyhetsbrev, sociala medier, samt i butikerna. Nyhetsbrev för Vi ses i butiken sker en gång per nummer och nyhetsbrev med färskvaruklipp (frukt & grönt och färskt kött) skickas ut varannan vecka.

Ett utmärkt sätt att annonsera snabba klipp för butikens kunder är genom SMS eller annons i våra sociala kanaler. Kontakta kategoriansvarig nedan för mer info.

Möjlighet att synas i butiken

I butiken finns olika möjligheter att synas för dig som leverantör. Våra torg och gavlar är attraktiva placeringar, där kampanjprodukter blir extra synliga för kunden.

Produktdemonstrationer i butiken är mycket uppskattade bland våra kunder och ett utmärkt sätt att få fart på försäljningen av nyheter. Här har ni möjlighet att föra dialog direkt med matproffsen.

Kontakta kategoriansvarig för mer info om exponering i butik och produktdemonstrationer.

Kontaktpersoner

Har du frågor om kampanjartiklar eller vill skicka in ett kampanjförslag? Ta kontakt med någon av våra kategoriansvariga, beroende på varuslag.

Jan Larsson-Bergmark
Kategoriansvarig kött, chark, frukt, grönt och bröd (färskt och fryst).
jan.larssonbergmark@martinservera.se

Linda Andersson
Kategoriansvarig fisk, skaldjur, ost, mejeri, marina kylkonserver och kyld dryck (såsom juice).
linda.andersson@martinservera.se

Gunnar Lindh
Kategoriansvarig konfektyr, vin, sprit och dryck.
gunnar.lindh@martinservera.se

Anntin Markmyr
Kategoriansvarig kolonial och kemtekniskt.
anntin.markmyr@martinservera.se

Per-Erik Johansson
Kategoriansvarig fryst, färdiglagad färsk mat och utrustning.
per-erik.johansson@martinservera.se

Vill du leverera färdigt annonsmaterial eller har frågor om annonser och redaktionellt innehåll?Ta kontakt med marknadsavdelningen.

Josefin Bäckmark
Produktionsledare
josefin.backmark@martinservera.se 

Andreas Wagner
Formgivare
andreas.wagner@martinservera.se

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.