Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Produktlarm – återkallning av produkt på grund av hotad säkerhet eller annan typ av kvalitetsproblem

För leverantör

Kontaktpersoner på sortiment och inköp

Här hittar du som är leverantör till Martin & Servera kontaktuppgifter till chefer och koordinatorer på Sortiment & Inköp.
Hållbarhet

Matsäkerhet

Vi vill att du som kund ska kunna lita på att det du beställer är det du får – rätt varor av rätt kvalitet. Kvalitet och matsäkerhet är centrala frågor för oss och att kvalitetssäkra sortiment och leverantörer är en del av vårt dagliga jobb. Väl inarbetade rutiner, kontroller och uppföljningar genom hela varuflödet gör att du kan vara trygg med de livsmedel du köper från oss.
Vid behov av att återkalla en produkt på grund av hotad matsäkerhet eller kvalitetsproblem ska Martin & Servera Restauranghandel AB omedelbart kontaktas.

Använd nedanstående formulär för att lämna den information som vi på Martin & Servera Restauranghandel AB behöver för att hantera återkallningen. Om återkallelsen gäller flera artiklar kan sammanställd information laddas upp i en fil istället för att formuläret fylls i flera gånger.

Om det gäller en kundunik produkt ska även er ordinarie kontaktperson inom varuförsörjning hos Martin & Servera Restauranghandel AB kontaktas.

För kontaktpersoner inom avdelningen för Sortiment & Inköp hos Martin & Servera Restauranghandel AB – se länk till höger.

Produktlarm – återkallning av produkt på grund av hotad säkerhet eller annan typ av kvalitetsproblem

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.