Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Fakturaadress

Martin & Servera Restauranghandel AB (559135-5549) har en scanningspartner på Frösön. Det är hit du som är leverantör skickar fakturor. Observera att det endast är fakturor som ska skickas till denna adress. Övriga dokument (t.ex. påminnelser) kommer inte att behandlas.

Martin & Serveras faktureringsadress

Martin & Servera Restauranghandel AB
Box 874
838 26 Frösön

E-postadress för leverantörsfakturor

Det är även möjligt att maila leverantörsfakturor direkt till vår scanning. Detta möjliggör en snabbare och effektivare fakturahantering, samtidigt som det är ytterligare ett steg framåt i vårt ständigt pågående miljöarbete.

E-postadress för fakturor: invoice@martinservera.se

Några saker som är viktiga för att fakturorna kunna behandlas av vår scanning-partner:

  • Observera att e-postadressen måste anges i fältet "Till adresser". Är e-postadressen angiven i fältet för "kopia" eller "hemlig kopia" hanteras e-posten som felaktig och kommer att ignoreras.
  • Observera även att endast fakturor får skickas till denna adress. Övriga dokument (t.ex. påminnelser) kommer inte att behandlas. Eventuell text i mailet läses inte heller, utan det är endast själva fakturan som tas om hand på denna e-postadress.
  • Fakturan ska vara i formatet PDF eller multi-TIFF och vara bifogad som bilaga i det mail som skickas. Inga andra format godkänns.
  • Varje bifogad fil i ett e-postmeddelande räknas som ett unikt dokument. Det innebär att faktura och eventuella bilagor måste ligga i samma PDF-dokument.
  • Det går bra att bifoga flera fakturor i samma mail.

Generella fakturakrav

Då våra leverantörsfakturor skannas och hanteras elektroniskt krävs det att viss information alltid anges på fakturorna. Detta i syfte att vi ska kunna styra fakturorna till rätt mottagare i vår organisation och därmed säkerställa betalningen till er inom överenskommen tid.

Varufakturor

På varufakturor måste vårt ordernummer alltid anges. Vårt ordernummer får ni vid beställningstillfället av vår inköpare. Dessutom är det mycket viktigt att vi erhåller en faktura per ordernummer.

Omkostnadsfakturor

På omkostnadsfakturor måste vår referens alltid anges (vanligtvis för- och efternamn på beställaren). Vår referens får ni av vår medarbetare vid beställningstillfället.

Frågor

Vid frågor, kontakta ekonomicenter på telefon 011-25 92 10 eller via e-post ekonomicenter@martinservera.se

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.