Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Mässor och event

Vi på Martin & Servera genomför normalt många inspirationsmässor varje år, från Malmö i söder till Umeå i norr. Mässorna är en plats där vi tillsammans med dig som leverantör har möjlighet att möta kunderna och presentera vårt gemensamma erbjudande.

Martin & Serveras Smak- och Inspirationsmässor har fortsatt uppehåll under våren 2021.

Våra Smak- & Inspirationsmässor är välbesökta och uppskattade av både kunder och leverantörer. Med ett hundratal utställare och uppemot tusen besökare på flera orter i landet har detta varit ett fantastiskt positivt sätt att samla branschen.

Vi följer noga utvecklingen av Coronaviruset och de rekommendationer som kommer från myndigheterna. Vi arbetar aktivt med initiativ och riktlinjer för att minska smittspridningen och ha våra kunder, medarbetare och samarbetspartners säkerhet och hälsa som högsta prioritet. Därför har vi utifrån den rådande situationen beslutat att inte genomföra några Smak- & Inspirationsmässor under våren 2021.


Klicka här för mer information om hur vi bevakar utvecklingen av det nya coronaviruset.

Frågor

Har du frågor om våra event och planer framöver, hör av dig till din lokala kontaktpersonen, alternativt till Solveig Rettig på solveig.rettig@martinservera.se  eller 070 – 627 07 20.

Kontaktpersoner

Har du frågor om Martin & Serveras mässor och event, vänligen kontakta Solveig Rettig på marknadsavdelningen.

Solveig Rettig
Projektledare event solveig.rettig@martinservera.se

2023.10.31

Test 2023-10-31

Martin & Servera har sedan länge ett ambitiöst och övergripande klimatmål – att koncernens verksamhet ska vara klimatneutral senast 2030. Så när det gäller klimatarbetet i den egna verksamheten finns mycket på plats.
2023.07.03

Martin & Servera ökar ambitionerna med nya klimatmål

Martin & Servera sätter nya klimatmål som stödjer Parisavtalets 1,5 graders mål. I de ökade ambitionerna ingår arbetet med att ta fram vetenskapsbaserade klimatmål godkända av Science Based Targets Initiative.
2022.06.27

Nyhet - test A

Här skriver vi en ingress. Det ska inte vara några konstigheter.
2021.04.22

Sorundahallarna är bäst!

Detta är en ingress om hur bra sorunda är.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.