Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Ägare

Martin & Servera-koncernen är ett svenskt, familjeägt företag som ägs av Axel Johnson AB.

Axel Johnson

Axel Johnson-koncernen är ett handelsbolag med fokus på den nordeuropeiska marknaden. Företaget har mer än 20 000 anställda och omsätter ca 70 miljarder kronor. Koncernen har tusentals handelspartners världen över, vilket gör Axel Johnson till ett av de största handelsbolagen på den nordiska marknaden.

För Axel Johnson är handel något som utvecklar människor och bygger samhällen. Alla bolag inom koncernen ska vara en del av den hållbara utvecklingen och en positiv förändringskraft i de samhällen bolagen är en del av.

Bolag i Axel Johnson-koncernen

Axel Johnson International är en marknadsledande teknikhandelskoncern som vänder sig till industriföretag i hela Europa.
Läs mer »

Axfood är ett börsnoterat företag med genuint intresse för människor och mat. Fokus ligger på att driva och utveckla attraktiva matkoncept. Axel Johnsons ägarandel är ca 50 %.
Läs mer »

Åhléns är en av Nordens ledande detaljhandelskoncerner. I alla varuhus och butiker ligger fokus på modern och inspirerande shopping.
Läs mer »

Kicks är en av Nordens ledande detaljhandelskoncerner. I alla varuhus och butiker ligger fokus på modern och inspirerande shopping
Läs mer »

Martin & Servera är Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist med ett stort engagemang för att utveckla den svenska måltidsbranschen. 

Novax är Axel Johnsons investeringsbolag som nosar upp tillväxtföretag som söker partner för att växa.
Läs mer »

Dustin är en av Nordens ledande återförsäljare av IT-produkter med tillhörande tjänster. Axel Johnsons ägarandel är ca 25 %.
Läs mer »

Läs mer

Om oss

Martin & Servera-gruppen

Martin & Servera-gruppen är Sveriges ledande grossist för restauranger och storkök. Oavsett om du driver en restaurang, ett bageri, en skolrestaurang i kommunal regi eller representerar en rikstäckande kedja så har vi de produkter och lösningar som du behöver. Martin & Servera-gruppen i korthet.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.