Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Ägare

Ägare
Martin & Servera-koncernen är ett svenskt, familjeägt företag som ägs av Axel Johnson.

Axel Johnson

Axel Johnson är ett ledande svenskt familjeföretag med tyngdpunkt inom mat och verksamheter som spänner över områden som industri, IT-lösningar och solenergi. Företaget har mer än 25 000 anställda och omsätter ca 95 miljarder kronor (2021). Det gör Axel Johnson till ett av Nordens största företag inom handel och tjänster. 
 
För Axel Johnson är handel något som utvecklar människor och bygger samhällen. Alla bolag inom koncernen ska vara en del av den hållbara utvecklingen och en positiv förändringskraft i de samhällen bolagen är en del av. 
 

Bolag i Axel Johnson-koncernen 

Axel Johnson International är en marknadsledande industrigrupp som förvärvar och utvecklar teknikföretag inom strategiskt utvalda nischmarknader. 
 
Axfood är ett av Sveriges ledande bolag inom dagligvaruhandeln med ambitionen att leverera bra och hållbar mat. Bolaget är börsnoterat och Axel Johnsons ägarandel är 50,1 %. 
 
AxSol är Axel Johnsons yngsta bolag, som startades kring årsskiftet 2019/2020 för att samla investeringar inom solenergisektorn. 
 
Dustin är en ledande onlinebaserad IT-partner i Norden och Benelux. Axel Johnsons ägarandel är 27,3 %. 
 
Martin & Servera är Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist med ett stort engagemang för att utveckla den svenska måltidsbranschen.
 
Novax är en aktiv och långsiktig ägarpartner som investerar i små- och medelstora tillväxtbolag. 

Läs mer

Om oss

Om Martin & Servera-gruppen

Martin & Servera-gruppen är Sveriges ledande grossist för restauranger och storkök. Oavsett om du driver en restaurang, ett bageri, en skolrestaurang i kommunal regi eller representerar en rikstäckande kedja så har vi de produkter och lösningar som du behöver. Martin & Servera-gruppen i korthet.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.