Circular Gastronomy Challange är ett framtidsinriktat hållbarhetspris som uppmärksammar och stöttar förnyelseprojekt i Sveriges restaurangnäring. Lärdomarna från projekten sprids i syfte att inspirera fler restauranger att ställa om till en cirkulär ekonomi.
Circular Gastronomy stöttar idéer och initiativ för att bidra till gastronomisk mångfald och omställningen till ett sundare matsystem. Via Circular Gastronomy Challenge koras varje år ett antal hållbara idéer där deras upphovspersoner hjälps att förverkliga idéerna. Stödet som riktar sig till restaurang-, bar-, bageri- och cafébranschen, ges under ett års tid och skräddarsys för var och en av vinnande idéerna.
– Martin & Servera delar den målsättning som Circular Gastronomy har – att öka takten på den hållbara utvecklingen i restaurangbranschen. Vi tror starkt på goda samarbeten för ökad hållbarhet. Alla behöver hjälpas åt för att driva vår bransch i en hållbar riktning, säger Kristina Ossmark, kommunikations- och hållbarhetsdirektör på Martin & Servera-gruppen.
Innovationsprogrammet gick tidigare under namnet 100% Cirkulärt, ett hållbarhetspris som 2016 instiftades av White Guide på initiativ av Stockholm Gas.
Läs mer
Vi rekommenderar
Om oss
Branschsamarbeten
Martin & Servera är en stor aktör och supporter till restaurang- och storköksbranschen. Att medverka i branschprojekt och stödja utvecklingen i restaurang- och storkökssektorn är naturligt för oss.
Du har artiklar i kundvagnen. Byte av datum innebär att hela ordern får ett nytt leveransdatum.
Det kan även innebära att de artiklar du har i kundvagn får ett nytt pris pga eventuella kampanjer.
Din kundvagn är redan godkänd. För att se order gå till Mina beställningar under Mina sidor.
Det finns artiklar i din kundvagn, vill du gå till den?
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.