Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Karma

Inspiration

Digitala verktyg för en smartare restaurangbransch

Digitaliseringen ökar – många har tillgång till internet och fler och fler använder det dagligen. Naturligtvis tar digitaliseringen också mer plats i restaurangvärlden. Här berättar vi om några smarta digitala verktyg som underlättar för dig som driver restaurangverksamhet och samtidigt förbättrar upplevelsen för dina gäster.
Vi på Martin & Servera samarbetar med Karma-appen där du som driver restaurang eller café kan minska ditt matsvinn till nära noll – varje dag. Karma och Martin & Servera har samarbetat ända sedan starten. Utvecklingen har gjort att även vi nu kan erbjuda våra färskvaror till kunder via Karma.
Karma har vuxit stort sedan starten 2016. Över 1,4 miljoner appanvändare räddar mat via Karma och de finns i 225 städer och har över 9200 ansluta restauaranger och butiker.

"Just hållbarhetsfrågorna är något vi brinner för på Martin & Servera. Därför är det extra kul att kunna erbjuda restaurangerna hjälp även på det området. Det här är hållbarhet i praktiken!" säger Kristina Ossmark, marknadsdirektör på Martin & Servera.

Anslut din restaurang och ladda ner appen

Så tycker kunderna om Karma

Sabis Restauranger

"Under första veckan med Karma lade vi upp cirka 20 erbjudanden från Slagteriaktiebolaget på Östermalm och Solna Gates, både från a la carte- och lunchmenyn. Allt blev sålt, så vi har räddat mat som vi annars hade slängt. Det finns inga ursäkter att inte vara med, det går helt i linje med Sabis miljötänk. Appen är otroligt enkel och användarvänlig, så det är inget merjobb för personalen."
David Viklund, driftschef

Carotte

"Karma är ett fantastiskt initiativ! Vi har räddat mat som vi annars hade behövt slänga och dessutom har vi fått nya kunder som aldrig varit hos oss förut."
Christian Mertzig VD

Waynes Coffee

"Minimal miljöpåverkan och hållbarhet är en av hörnstenarna i Wayne's Coffees verksamhet. När Karma kom till oss och förklarade hur vi kan vara den första cafékedja som hjälper till att aktivt minska matsvinnet på ett sätt som alla tjänar på, var det ett enkelt beslut att ansluta oss till tjänsten."
Daniel Nordström, produktutvecklingschef

Läs mer om Karma

Inspiration

Så här räddar du färskvaror med Karma-appen

Vill du börja rädda färskvaror från våra lager med Karma? På den här sidan hjälper vi dig att komma igång samt svarar på några av de frågor som kan tänkas dyka upp på vägen.
Nyhet

Sälj mer via Karma

Arbetet mot minskat matsvinn i livsmedelskedjan fortsätter och nu kan du som kund till oss på Martin & Servera rädda färskvaror med kort datum från alla våra lager via Karma-appen.

Läs mer om våra branschsamarbeten

Om oss

Branschsamarbeten

Martin & Servera är en stor aktör och supporter till restaurang- och storköksbranschen. Att medverka i branschprojekt och stödja utvecklingen i restaurang- och storkökssektorn är naturligt för oss.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.