Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Stockholms Stadsmission

Vi stöttar Stockholms Stadsmission. Varje dag gör Stockholms Stadsmission skillnad för människor som lever i utsatthet i staden. Vårt stöd bidrar till akuta insatser såsom mat och kläder och till att människor får känna gemenskap och får kraft och motivation att förändra sina liv. Tillsammans gör vi Stockholm till ett mänskligare samhälle för alla.

Matmissionen får varor som annars skulle kastats

Under 2017 inledde vi ett samarbete med Matmissionen som fortfarande pågår. Matmissionen ägs och drivs av Stockholms Stadsmission och har Axfood som medgrundare.

Med hjälp av varor från vår verksamhet stöttar vi Stockholms Stadsmissions Matcentralen som arbetar med re-distribution av överskottslivsmedel, bland annat i de sociala matbutikerna Matmissionen. Målet är att minska matsvinnet.

Till Matmissionen donerar vi varor med kort datum, varor från förpackningar som brutits eller skadats och varor som av andra anledningar inte kan säljas.

Här hittar du mer information om Stockholms Stadsmission.

Läs mer

Hållbarhet

Matsvinn - Det här gör vi

Det sägs att ungefär en tredjedel av den mat som produceras slängs. Det kan handla om ful frukt, livsmedel med kort datum, köksavfall eller det gästerna lämnar på tallriken. Hur vi ska handskas med matsvinnet är en ständigt aktuell och viktig fråga. Lika viktig för oss inom Martin & Servera som för våra kunder inom restaurang och storkök. Därför arbetar vi aktivt med att minska vårt svinn och med att öka kunskapen hos våra kunder om hur de ska göra för att minska svinnet.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.