När du gör livet godare för många finns vi alltid till hands. Med ett heltäckande utbud av bra råvaror, hållbarhet i fokus, personlig service och säkra leveranser, hjälper vi dig att förbättra din affär.
Skapa mervärde för din gäst med berättelsen bakom råvaran
Granskottsolja på handplockade, ekologiska granskott eller hemystad ost från gårdsbetande kor? Hur vi väljer att kommunicera vår meny spelar större roll än vi tror för gästens upplevelse. Genom att berätta historien bakom de svenska, regionala råvaror du använder höjer du värdet på din meny och gör måltiden till en inspirerande helhet.
Still Sparkling – färsktappat vatten av högsta kvalitet
Martin & Servera-gruppens bolag Still Sparkling är specialister på vattenanläggningar i hela kedjan från design, tillverkning och installation till service och underhåll. De erbjuder ett varumärkeskoncept som ger dig en bred valmöjlighet med olika produktutbud, paketlösningar och designalternativ - ett bra val för både miljön och din ekonomi.
Fastfood & Café & Restaurant Expo är årets branschevent på västkusten. Välkommen till mässan som är fylld av nyheter, inspiration, oväntade möten och nya möjligheter. Här blir du först med det senaste och får en komplett överblick för HORECA branschen. Möt över 150 utställare från ledande leverantörer till små lokala uppstickare.
I vår monter träffar du våra kunniga säljare och specialister på Martin & Servera Restauranghandel, Galatea och Martin & Servera Logistik.
Vi ser fram emot att träffa dig och kommer att bjuda dig på inspiration och nyheter inom färskvaror, skafferi, restaurangutrustning, engångsartiklar, dryck och våra tjänster.
Färskvaror
Prata färskvaror med oss! Vi hjälper dig med tips och råd kring vilka framtida produkter som passar bäst på din meny. Vi erbjuder köttdetaljer av högsta kvalitet, utvalt viltkött, regionala mathantverk, vegetariska produkter, spännande säsongsvaror, prisvärda urval och mycket mer.
Swedish plate - kopplat till årets scenkoncept har vi med svenska ostar (Wrångebäcksost, Almnäs tegel, Rödbrokig SRB med flera) samt svenska charkuterier från Sörmlands Chark tillsammans med spännande tillbehör från Högtorp gård.
Gästspel!
Mountain River finns med i montern och berättar om sina hjortar som till 100% är uppfött på betesmarker och bjuder på provsmakning.
Dryck
Galatea och Martin & Servera Restauranghandel erbjuder ett brett sortiment av drycker. Bubblande, stilla, maltigt, fruktigt, friskt och beskt, något för alla smaker. Våra dryckesspecialister bjuder på provsmakning och rekommendationer.
Gästspel:
Richard Juhlin - vår svenska champagne-profil är rankad som världens främste expert på champagne! Han har skrivit nio böcker om champagne och 2021 blev Richard utsedd till "Wine Author of the Year". Richard brinner också för alkoholfria viner och har därför skapat en serie franska viner utan alkohol: ett rött, ett vitt samt två mousserande: ett vitt och en rosé. Välkommen in i montern och provsmaka och passa på att prata med Richard som finns med oss i montern den 18 september.
en punktlista
Nyheten Menyplanering ger dig en bra överblick över kostnaderna på hela din meny och säkrar att du tjänar de pengar du tänkt dig.
Vår populära inventeringstjänst som halverar din inventeringstid.
Statistik & analys - som hjälper dig ta aktiva beslut för framtiden.
Martin & Servera-appen, med smarta funktioner som ger dig koll på din order.
Svinnet på restauranger kommer både från kök och servering, men med kunskap och enkla verktyg kan du vända trenden och driva en mer lönsam – och hållbar restaurang. Generation Waste erbjuder utbildning av din personal och ett enkelt mätverktyg där du registrerar ditt svinn och räknar om det till pengar. Med kunskap för hur ni tillsammans kan påverka dessa faktorer är det enklare att förändra och hitta hållbara vanor som stannar.
I mars 2015 genomfördes en ombyggnation av Martin & Serveras restaurangutställning på huvudkontoret i Årsta. Bakom ombyggnationen fanns tre nyckelpersoner; Martin Åkesson, specialistsäljare utrustning, Josefin Sandberg, vd-assistent och Ronny Bergström, säkerhet och miljö.
Restaurant Manager - Utbildningen som rustar ledare
Martin & Serveras Restaurant Manager-utbildning vänder sig till den som vill få tid och möjlighet att utvecklas i sitt ledarskap. Här får kursdeltagarna ökad kunskap i form av teorier, modeller och verktyg för att driva en lönsam och effektiv restaurangverksamhet. En av dem som gått utbildningen är Klas Lindberg, årets kock 2012 och egenföretagare med bred erfarenhet av restaurangbranschen i Sverige och utomlands.
Du har artiklar i kundvagnen. Byte av datum innebär att hela ordern får ett nytt leveransdatum.
Det kan även innebära att de artiklar du har i kundvagn får ett nytt pris pga eventuella kampanjer.
Din kundvagn är redan godkänd. För att se order gå till Mina beställningar under Mina sidor.
Det finns artiklar i din kundvagn, vill du gå till den?
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.