Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Relaterat

Vi levererar omtanke

Vi brukar prata om att vi levererar omtanke. Med det menar vi att du alltid kan förvänta dig ett stort engagemang från oss. Att vi är flexibla och pålitliga. Att vi värdesätter en långsiktig relation med dig. Och att vi har en personlig service där vi utgår från din vardag. Hoppas att du vill ge oss ditt förtroende.
Video

Vårt erbjudande

Bredd och djup.

Hos oss hittar du ett heltäckande sortiment som möter alla behov. Kött och chark, fisk och fågel, frukt och grönt, vin och sprit. Vi kan även snabbt förse dig med all typ av restaurangutrustning och non food-produkter.

Enkelt och smidigt.

Med vår prisbelönta e-handel handlar du enkelt och smidigt, när det passar dig. Du får bra koll på dina inköpslistor, leveransstatus och våra senaste nyheter. Men självklart kan du också slå oss en signal. Vi finns alltid nära och till hands.

Svenskt och regionalt.

Vi har ett stort och ständigt växande utbud av regionala råvaror som höjer värdet på din meny. Vårt samarbete med svenska fiskare, odlare, bönder och uppfödare bygger på personliga relationer, ett gemensamt intresse för råvarorna och deras plats i riktigt god mat.

Säkra och pålitliga.

Vi har fyra stora lager, säljkontor och över hela landet och en välsmord logistik. Vi sätter en ära i att leverera det du behöver, när du behöver. Varje dag gör vi 6000 leveranser till restauranger runt om i Sverige. För oss är varenda en lika viktig.

Hållbarhet för dig.

Vi har högt uppsatta hållbarhetsmål och tar nya steg varje dag. Bland annat genom att det ska vara enkelt att hitta bra råvaror, minska matsvinnet och ställa om till eldrivna transporter. Vi ser hela tiden över sortimentet i nära samarbete med våra leverantörer och tar aktiva beslut som ger dig fördelar ur ett hållbarhetsperspektiv.

Tjänster och utbildningar.

Vi vill att du ska kunna ha allt ditt fokus på gästernas upplevelse, men vet att det krävs mer för att driva en lönsam och framgångsrik restaurang. Därför har vi GastroMerit och Restaurangtjänster, en samlingsplats där vassa avtal trängs med tjänster och utbildningar framtagna för restaurangbranschen.

Till dig som vill öppna egen restaurang

Allt för dig när du förverkligar drömmen

Funderar du på att öppna restaurang? Underbart! Om du ger oss ditt förtroende så finns vi nära och till hands från dag ett. Här kan du ta del av en rejäl checklista med saker som är bra att tänka på - vi har dessutom frågat några stjärnor som redan tagit steget vad de har för tips till dig.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.