Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Ny Martin & Servera-app med smarta funktioner som förenklar för dig

Ny Martin & Servera-app med smarta funktioner som förenklar för dig
Nu lanserar vi Martin & Servera-appen, en app för dig som vill få koll på dina leveranser och alltid ha din order nära. Genom att förenkla, frigöra tid och skapa trygghet vill vi att du ska kunna fokusera på dina gäster och det du gör bäst.
Appen ger dig möjlighet att enkelt följa dina leveranser – från det att lastbilen lämnar vårt lager tills varorna står på lastkajen. 
 
- Vår nya app är ytterligare ett digitalt verktyg i framkant som underlättar kundernas vardag och helt i linje med vårt kundlöfte – levererar omtanke, säger Irene Waldemarson, vd Martin & Servera Restauranghandel.  
 
Martin & Servera-appen ger dig en samlad bild över dina leveranser, löpande notiser direkt i telefonen med aktuell leveransstatus och information om eventuella ändringar i din order. 
 
- Utvecklingen har gjorts i nära samarbete med våra kunder och vi har fått mycket positiva reaktioner om att appen skapar trygghet och underlättar vardagen för dem. Det är naturligtvis väldigt glädjande, säger Irene Waldemarson.  
 
Med omtanke om dig och din verksamhet kommer vi framöver fylla på med nya smarta funktioner och erbjudanden som effektiviserar och förenklar. Först ut är möjligheten att kunna göra reklamationsärenden direkt i appen, en funktion som lanseras redan under hösten.

Ladda ner appen

Appen är tillgänglig för dig som är kund¹ till Martin & Servera Restauranghandel och finns för både iPhone och Android. Appen laddas ner via App Store eller Google Play.
 

¹För att kunna logga in och se information om dina leveranser i appen behöver du ha ett inlogg till vår e–handel och vara kopplad mot vårt transportplaneringssystem. I dagsläget är cirka 65 % av våra kunder anslutna. Utrullning beräknas vara klart till sommaren 2024. Får du leverans via kommunal samdistributionscentral kan du inte använda leveransfunktionerna i appen, samma sak gäller för dig vars verksamhet är belägen på en ö och är beroende av tidtabell för båtfrakt. 
Publicerad2023-09-28

Så fungerar appen

Tjänster

Få koll på dina leveranser med Martin & Servera-appen

Med Martin & Servera-appen får du en samlad bild över dina leveranser, notiser med aktuell leveransstatus och information om eventuella ändringar i din order. Genom att förenkla, frigöra tid och skapa trygghet, vill vi att du ska kunna fokusera på det du gör bäst.
Hjälp

Vanliga frågor & svar

Här har vi samlat svar på de vanligaste frågorna som vi får. Om du inte hittar svaret på din fråga kan du alltid kontakta oss via chatten eller formulär på den här sidan.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.